Melisa Döngel'in küvet pozu sosyal medyayı yaktı geçti! Güzel oyuncu yine çok cesur...

TAKİP ET

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan genç ve güzel oyuncu Melisa Döngel, verdiği pozlarla olay yaratıyor! Sosyal medyada birçok takipçisi olan güzel oyuncunun küvette verdiği poz, takipçilerinden büyük beğeni aldı. Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla karakterine hayat veren oyuncu, verdiği pozlarla oldukça iddialı görünüyor. İşte haberin detayları!

Reklam
Reklam

Aşk Mantık İntikam dizisinde Çağla olarak karşımıza çıkan başarılı oyuncu Melisa Döngel, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafları ile dikkat çekiyor. Güzelliğini adeta gözler önüne süren Melisa Döngel, verdiği pozlarla takipçilerinin büyük beğenisini kazandı.

Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de ön planda olan Melisa Döngel, yaptığı paylaşımlarla sevenlerinden büyük beğeni alıyor. Başarılı oyuncu, sosyal medyada oldukça aktif yer alıyor. Yakın zamanda paylaştığı kuvette verdiği poz ile oldukça iddialı bir görünüm sergiliyor. Verdiği bu pozla sosyal medyada büyük ses getirmeyi başaran güzel oyuncu, adından sıkça söz ettiriyor. 

Yer aldığı projeler ile birlikte sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine sahip olan genç ve güzel oyuncunun yıldızı son dönemlerde bir hayli parladı. Takipçileri oyuncuyu, içinde yer aldığı projeleri kadar güzelliğine de hayran kalıyor. Genç ve fit bir vucuda sahip olan Melisa Döngel, vucuduna oldukça iyi bakıyor.

Yaptığı işler kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen Melisa Döngel'in yaşadığı ilişkiler de çok konuşuluyor. Güzel oyuncu, Ekin Mert Daymaz ile birlikteliğini bitirmişti.

Aşk Mantık İntikam dizisine devam eden ünlü oyuncu, iddialı pozları ile gündemden düşmeyeceğinin sinyalini veriyor. Henüz 22 yaşında olan genç oyuncunun daha birçok başaralı işlerde yer alacağı tahmin ediliyor. 

melisa döngel melisa döngel instagram paylaşımı melisa döngel kuvetli pozu