Melisa Şenolsun ve Ekin Mert Daymaz birlikte mi?

TAKİP ET

Masumlar Apartmanı'ndan tanıdığımız Melisa Şenolsun'un yeni aşkı gündeme geldi. Melisa Şenolsun ve Mert Daymaz'ın beraber olduğu söyleniyor. Melisa Şenolsun'un ilişkisine dair detaylar haberimizde.

Reklam
Reklam

Masumlar Apartmanı dizisinde yer alan Melisa Şenolsun’un yeni aşkı çok konuşuldu! Geçtiğimiz hafta Melisa Şenolsun ve Umur Evirgen’in ayrılığının ardından Şenolsun tekrar gündemde! Melisa Şenolsun’un Ekin Mert Daymaz ile görüldüğü söyleniyor. Melisa Şenolsun ve Ekin Mert Daymaz’ın beraber olup olmadığı merak konusu oldu. Melisa Şenolsun ve Ekin Mert Daymaz sevgili mi?
 
Melisa Şenolsun’un Umut Evirgen’le ayrılmasının üzerine Ekin Mert Daymaz’la ilişkide olduğu iddia yayılmaya başladı. Eskiden Hande Erçel, Melisa Dönel ve Eliz Sakuçoğlu gibi birçok ünlü isimle ilişkisi olan Ekin Mert Daymaz ve Melisa Şenolsun’un Cihangir’de beraber görüntülendikleri söyleniyor. Gece görüntülenen çiftin beraber sarmaş dolaş olduğu ileri sürüldü. 

Melisa Şenolsun, Umur Evirgen’le olan ilişkisini Tuba Büyüküstün ile olan mesajlaşmaları üzerine bitirmişti. Elle dergisiyle olan röportajında Melisa Şenolsun "Aşkın dengeni sarsmak üzerine kurulu olduğu sanrısından ibaret olmadığını ve gerçek aşkın seni oluşunun en iyi haline taşımana yardım ettiğini düşünüyorum." sözleriyle beraber aşk üzerine olan yorumlarını paylaşmıştı. Kalıcı bir mutluluğun bulunmadığını ve mutluluğun tamamen anlardan oluştuğunu savunan Şenolsun, aynı zamanda mutlu anıların sayısını olabildiğince arttırmanın gerektiğini söyledi. Ailesine verdiği önemi ve ailesinin en büyük destekçisi olduğunu dile getiren Şenolsun, ailesinin kendine büyük bir güven verdiğini açıkladı. Fazla rüya gördüğünü ve sıkça hayal kurduğunu belirten Şenolsun, rüya gibi güzel unsurların ruhunu beslediğini düşündüğünü söyledi. 
 

melisa şenolsun ekin mert daymaz masumlar apartmanı melisa şenolsun sevgilisi umut evirgen