Meme estetiğinde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Meme estetiği emzirmeyi etkiler mi?

TAKİP ET

Meme estetiği sonrasında kişinin nelerden etkilendiği ve nelere dikkat edilmesi gerektiği merak konusu oldu. Meme estetiğinde en çok sorulan sorular arasında ise emzirme durumu sıklıkla sorulmaktadır. İşte konu hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır.

Reklam
Reklam

Estetik yaptırılırken en çok tercih edilen bölgelerden olan göğüs kadınların kadınlık unsurları arasında önem taşımaktadır. Gövde de ikinci kaburga ile altıncı kaburga arasında bulunan gövdede dışarı doğru belirgin yapısı olan dokuya göğüs denmektedir. Bu nedenle kadınlar için göğüs önemli faktör göstermektedir. 

Sarkmanın bir diğer nedenleri de hamilelik sırasında fazla büyüyen memenin içindeki süt kanallarının geri çekilmesiyle yani boşalmasıyla küçülmesi bu esnada da derinin de gevşemesi ya da genetik olarak sarkma eğilimi veya yapısına sahip olunmasıdır. Genellikle meme dikleştirme ameliyatında tekniği kişinin oranları belirlemektedir. Meme içerisinde bulunan süt yolları oldukça fazladır. Eğer meme büyükse mecburen bu süt kanalları da kesilmektedir. Bu nedenle emzirme konusunda sorunlar yaşanabilir. 

meme estetiği meme estetiği emzirmeye etkileri