Merak edilen sonuçlar açıkladı mı? Sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB takvimi yayınladı

TAKİP ET

12-27 Kasım tarihleri arasında gerçekleşen sözleşmeli öğretmen mülakatlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu. MEB tarafından gerçekleşen mülakatın sonuçları ne zaman belli olacak sorusu ise sıklıkla sorulmaktadır. Yayınlanan atama takvimine göre sözlü mülakatın sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu. Sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Sözleşmeli öğretmen olmak isteyenlerin girmiş olduğu sözlü mülakatın sonuçları heyecanla beklenirken MEB tarihi açıkladı. Sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 

12-27 Kasım arasında gerçekleşen sözleşmeli öğretmen sözlü mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağı MEB tarafından yayınlanan takvim ile belli oldu. Sonuçların açıklanma tarihi ise 27 Aralık olarak belirlendi. Sonuçlara itiraz etmek isteyenler ise 3-7 Ocak aralığında işlemleri yapabilir. İtiraz sonuçları ise 14 Ocak günü belli olacaktır. Sabırsızlıkla beklenen atama işlemleri ise 21-26 Ocak aralığında yapılacaktır. 

Sözleşmeli öğretmen atamasında en çok kadroya sahip olan branş sınıf öğretmenliği oldu. 2 bin 175 kişi olarak belirlenen kişi sayısı üzerine diğer branşlar ise şöyledir; Özel Eğitim, Okul Öncesi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İlköğretim Matematik Öğretmenliği en çok kontenjan ayrılan bölümler olarak dikkat çekiyor. 

mülakat sonuçları öğretmen mülakat sonuçları sözleşmeli öğretmen alımı