Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yolsuzlukla mücadele yasası" çağrısı

TAKİP ET

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıda AK Parti'nin eski Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez de İYİ Parti'ye katıldı. Çömez'in rozetini genel başkan Meral Akşener taktı.

Reklam
Reklam

İYİ Parti haftalık grup toplantısı yapıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Akşener konuşmasında Türkiye’de yaşanan ekonomik sorunlara dikkat çekerken sorumlunun iktidar olduğunu iddia etti. Akşener, Erdoğan’a yolsuzlukla mücadele yasası için de çağrıda bulunurken “Çözemezsin Sayın Erdoğan, çünkü rüşvet de, yolsuzlukta senin eserin. " dedi.

MERAL AKŞENER’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yolsuzlukla mücadele çağrısı geldi. Meral Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

Erdal Gümüş kardeşimizi, Afyonkarahisar kurucu il başkanımızı kaybettik, Allah mekanını cennet etsin, hepimize başsağlığı diliyorum.

Geçen hafta o sene bu sene demiştim, çekilen çilelerin artık sonuna geliyoruz, bu bezirgan saltanatına dur diyeceğimiz güne bir hafta daha yaklaştık. Kadınların ısrarla itilip kakılmadığı, liyakat ve emeğin hakkının verildiği Türkiye'ye bir hafta daha yaklaştı. İYİ Parti iktidarına bir hafta daha yaklaştık.

Sona yaklaşan iktidarların ortak özelliğidir, istisnasız saçmalarlar. Aynı Erdoğan'ın son dönemlerde sıklıkla yaptığı gibi, geçen hafta dedi ki 'Yolsuzluğun, rüşvetin olmadığı, bir Türkiye'yi biz hallederiz, onun hazırlığı içerisindeyiz' fıkra bu kadar.