Meral Akşener hastaneden taburcu edildi

TAKİP ET

Dün akşam saatlerinde kalp ritiminde bozukluk sebebiyle hastaneye kaldırılan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taburcu edildi. Meral Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün akşam saatlerinde kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Ankara Güven hastanesine kaldırılmıştı. Sağlık durumu ile endişe yaratan Meral Akşener hastanede bir gece geçirdikten sonra bu sabah saatlerinde taburcu edildi. Hastaneden yapılan açıklamada ise Meral Akşener’in gerekli tetkiklerinin yapıldığı ve herhangi bir sorun olmadığı ifade edildi.

MERAL AKŞENER'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Selam Şener'in sağlık durumuna ilişkin iyi Parti sözcüsü Kürşat Zorlu’da açıklama yaptı. Hastane önünde konuşan Zorlu, Meral Akşener’in yoğun bir tempo içinde çalıştığını Bu sebeple de yorulduğunu dile getirdi. Meral Akşener’in sağlık durumunun şu anda iyi olduğunu belirten Zorlu, "Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek" dedi.