Meral Akşener'in Arnavutköy ziyaretinde gerginlik çıktı

TAKİP ET

İYİ Parti genel başkanı ve 6'lı masanın ortağım Meral Akşener bugün Arnavutköy'e esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ancak Meral Akşener'in Arnavutköy ziyareti sonrası sırasında 1 kişinin kendisine tepki göstermesi üzerine partililer ve şahıs arasında gerginlik yaşandı. Tepki gösteren kişiyi polis ekipleri uzaklaştırırken aynı zamanda kimlik kontrolü yapıldı.

Reklam
Reklam

2023 seçimleri için artık geri sayım başlarken iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İstanbul'da vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Meral akşener'in bugünkü programı Sultangazi'de oldu. Esnaf ziyaretleri yapan Meral Akşener daha sonra da Arnavutköy'e geçti.

ESNAF ZİYARETİNDE GERGİNLİK ÇIKTI

Meral Akşener beraberindeki heyetle birlikte Arnavutköy Fatih Caddesi nde esnafı ziyaret ederken bir kişinin tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Partililer tepki gösteren kişiyi uzaklaştırırken kısa süreli bir gerginlik de yaşandı. Olay yerinde bulunan polis ekipleri tepki gösteren şahsa kimlik kontrolü gerçekleştirdi.

Yaşanan gerginliğin ardından Meral Akşener Cadde üzerindeki esnafların kıyafetini tamamladıktan sonra Arnavutköy Sazlıbosna da bulunan bir çay bahçesinde vatandaşlarla buluşarak çay içti.