Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın gizlice görüştüğü iddia edildi

TAKİP ET

2023 seçimleri yaklaşırken 6'lı masanın adayının kim olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın karşısına kimin çıkacağı merak konusu. Aday tartışmaları devam ederken bomba bir iddia gündeme geldi. Gazeteci ve eski CHP'li vekil Barış Yarkadaş, Meral Akşener ve Mansur Yavaş'ın gizlice görüştüğünü öne sürdü.

Reklam
Reklam

Gazeteci Barış Yarkadaş, 2023 seçimleri öncesi bomba bir iddiayı gündeme getirdi. Bir süredir altılı masanın adayının kim olacağı yönünde tartışmaların devam ettiğini hatırlatan Barış Yarkadaş Meral Akşener ve yakın kurmaylarının adaylık için Mansur Yavaş ile görüştüğünü öne sürdü. Meral Akşener’in en başından beri KIlıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmadığını iddia eden Barış Yarkadaş, Mansur Yavaş’a "Sizi destekleriz" mesajı vererek teklif götürdüğünü öne sürdü. Ancak Meral Akşener’in bu teklif karşısında umduğu cevabı alamadığını söyleyen Barış Yarkadaş, şimdi gözlerin 14 Kasım'a, 6'lı masanın toplantısına çevrildiğini iddia etti.

MANSUR YAVAŞ SESSİZ KALDI

Gazeteci Barış Yarkadaş’ın iddiasına göre en başından beri CHP’li Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakmayan Meral Akşener, Mansur Yavaş’ın aday olmasını istiyor. Meral Akşener ve kurmaylarının Mansur Yavaş ile gizli bir görüşme yaptıklarını öne süren Barış Yarkadaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu teklif karşısında sessiz kaldığını iddia etti.

CHP İDDİALARI YALANLADI

Gazeteci Barış Yarkadaş’ın iddiası gündeme bomba gibi düşerken, iddialar CHP’li yetkililere de soruldu. Ancak CHP’liler kesin bir dille iddiaları yalanladı.