Mersinli Hande'nin düşes olmaya uzanan aşk hikayesi

TAKİP ET

Sosyal medya Mersinli Hande'yi konuşuyor. Onu gündeme getiren ise Hollanda'da tanışıp evlendiği Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander. Çünkü Mardinli Hande Veliaht Prens ile evlendikten sonra Almanya'da düşes unvanını aldı. Mutlu sona giden bu yolda ki süreç ise herkesin dikkatini çekti.

Reklam
Reklam

Mersin'de dünyaya gelen Hande Macit sosyal medyanın gündeminde. 12 yıl önce üniversite eğitimi için Hollanda'ya giden Hande Macit, burada Rotterdam kentinde eğitim aldığı sırada bir arkadaş eğlencesine katıldı. Hande Macit hayatının aşkını ise bu eğlencede buldu.

Velihat prens ile evlendi

Mersin’den Hollanda üniversite eğitimi için giden Hande Macit, burada Almanya Mecklenburg Veliaht Prensi Georg Alexander ile tanıştı. Çiftin bir arkadaş eğlencesinde başlayan arkadaşlık kısa süre sonra aşka dönüştü. Hande Macit Geçtiğimiz günlerde Veliaht Prens ile dünya evine girerek düşes oldu.

Sosyal medyaya damga vurdu

Veliaht Prens ile evlenen Mersinli Hande Macit kısa süre içerisinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Düğünün ardından Mecklenburg Düklüğünde "düşes" unvanı alan genç kadın, Evlendikten sonraki hayatını da anlattı. Hande Macit açıklamasında hayatında çok bir değişiklik olmadığını belirtirken "Türkiye'nin tarihini etkileyen bir olayda yer aldığım için ve Alexander ile evlendiğim için çok mutluyum" dedi.