Mert Öcal'ın annesini görenler Seda Sayan'ın ikizi diyor! Güzelliği herkesi mest etti

TAKİP ET

Survivor yarışmacısı Mert Öcal'ın annesini görenler ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın ikizi sanıyor. Oyuncu ve manken olan ve katıldığı Survivor yarışmasında isminden bir hayli söz ettiren Öcal'ın annesini görenler güzelliğine hayran kaldı.

Reklam
Reklam

Survivor yarışmacısı Mert Öcal’ın annesini görenler ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın ikizi sanıyor. Oyuncu ve manken olan ve katıldığı Survivor yarışmasında isminden bir hayli söz ettiren Öcal’ın annesini görenler güzelliğine hayran kaldı. Anneler Günü’nde yaptığı paylaşımda annesi ve kardeşi Yiğit Öcal ile çekilmiş bir karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Mert Öcal’ın annesi Seda Sayan’a olan benzerliğiyle herkesi şaşırttı. Öcal’ın takipçileri annesinin güzelliğini dillendirirken Seda Sayan’a olan benzerliğini de dile getirmeden edemedi.

Mert Öcal’ın Annesi Güzelliğiyle Mest Etti

Ünlü oyuncu ve manken Mert Öcal, katıldığı Survivor yarışmasında da adından sıkça bahsettirmişti. Survivor All Star yarışmasında özel hayatıyla ilgili gündeme gelen iddiaların ardından sık sık magazin manşetlerinin üst sıralarında yer alan Öcal’ın annesini görenler ise güzelliği karşısında adeta mest oldu. 



Seda Sayan’a Benzetildi

Yarışma sürecinde aşk hayatıyla gündeme gelen ve Sude Burcu ile aşk yaşadığı iddia edilen Öcal’ın Anneler Günü’nde yaptığı paylaşım binlerce yorum aldı. Kardeşi Yiğit Öcal ve annesi ile olan fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Mert Öcal’ın annesini görenler ünlü şarkıcı Seda Sayan’a benzetti. Öcal’ın annesi hem güzelliği hem de Seda Sayan’a olan benzerliğiyle gündem oldu.