Mert Ramazan Demir Kubilay Aka ile arasında geçen tartışmayı anlattı, manipülasyon oluşturmaya çalışıyorlar!

TAKİP ET

Yalı Çapkını'nın yıldız oyuncusu Mert Ramazan Demir; geçtiğimiz günlerde Kubilay Aka ile ettiği kavga yüzünden gündeme gelmişti. Olayın iç yüzü tamamen farklıymış. Kavga sebepleri ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Son zamanların yıldız oyuncusu Mert Ramazan Demir geçtiğimiz günlerde OGM Pictures’ın düzenlediği yılbaşı partisinin ardından partneri Afra Saraçoğlu ile gittiği bir mekanda yakınlaşmalarından dolayı Kubilay Aka ile kavga ettiği iddiaları gündeme gelmişti. Meğer kavganın nedeni bambaşka bir olaymış. Mert Ramazan Demir gerçekleri anlattı.

Göz göze bile gelmedik

Mert Ramazan Demir Kubilay Aka ile arasında geçen tartışmayı inkar ederek şu ifadeleri kullandı:

“Evet öyle bir şey oldu ancak göz göze gelme ya da yumruklaşma söz konusu değil. Ben zaten dışarıdaydım, mevzunun içinde bile değilim. Olay gereksiz bir şekilde büyüdü ve gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim, göz göze bile gelmedim.

Çok önceden tanışıyoruz

Afra ile olan samimiyetimiz çok eskiden, diziyle başlamadı yani. Çok eski arkadaşız. Ufak oyunlarla bir şeyler yaptılar ve manipülasyona uğradı. Bizim de bir anda başımıza kaldı bu olay, ama hiç öyle bir durum söz konusu değil.”