Merve Boluğur Evlendi! Eşi DJ Mert Aydın Kimdir?

TAKİP ET

Murat Dalkılıç ile boşandıktan sonra sık sık gündeme gelen Merve Boluğur bir süredir beraber olduğu DJ Mert Aydın'la bugün dünya evine giriyor.

Reklam
Reklam

Kısa süre önce Merve Boluğur'a evlenme teklifi eden Aydın, kısa sürede magazin dünyasının en çok merak edilen isimleri arasında yerini aldı.  Merve Boluğur kimdir? DJ Mert Aydın Kimdir? Merve Boluğur ne zaman evlendi? Merak edilen detaylar haberimizde.

DJ Mert Aydın, bir süredir oyuncu Merve Boluğur ile ilişkisi olduğu Evlilik yolunda ilk adımı atan ikilinin hayatı haberimizde.

2 Eylül günü ise Boluğur'a evlilik teklifinde bulunan Mert Aydın'ı hayatı magazin dünyasında merakla araştırılmaya başladı. Boluğur, evlilik teklifine dair olan pozları takipçileri ile paylaşmıştı. Peki, Mert Aydın kaç yaşında, nerede eğitim görmüştür, kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde.

Düğünden önce soyadını değiştiren Merve Boluğur daha sonrasında Arap tarzı gelinliği ile dikkatleri üzerine topladı. Gelinlikli pozlarını sosyal medyadan paylaşan Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın düğünü şimdiden merak konusu oldu. Merve Boluğur'un düğününden gelinlikli pozlarına hayranları birbirinden güzel yorumlarda bulundu.

DJ Mert Aydın ile bir süredir aşk yaşayan Merve Boluğur ikinci kez evleniyor. Merve Boluğur ile nişanlısı Mert Aydın nikah masasına oturdu. Merve Boluğur Instegram  hesabında yer alan soyadının yanına sevgilisinin soyadını da ekledi. Instegram üzerinden binlerce tebrik mesajı alan Merve Boluğur tebrikleri kabul etti ve Instegram'da düğününe dair kareleri takipçileri ile paylaşmayı ihmal etmedi.Boluğur'un mutluluğu ve heyecanı gözlerden kaçmadı.

Çok heyecanlı olduğunu ifade eden oyuncu düğün öncesi pozlarını takipçileri ve sevenleri ile paylaştı. Düğün hazırlığı anından bol bol fotoğraf paylaşan oyuncuya sevenleri ve yakınları tarafından "Mutluluklar" yorumları yağdı. Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın düğünü ailelerinin ve sevenlerinin davetli olduğu Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek.

 Mert Aydın Kimdir?

Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Ajda Pekkan, Irmak Arıcı, Sinan Akçıl, Behzat Gerçeker, Linet gibi birbirinden ünlü ve başarılı isimlerle aynı projede yer alan ünlü DJ Mert Aydın, 14 yaşında profesyonel müzik ile ilgilenmeye başladı. Nokta Müzik kurucularından biri olduğu bilinen Aydın, bir süredir sevilen oyuncu Merve Boluğur ile birlikte.

Merve Boluğur Kimdir?

Boluğur, 16 Eylül 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra, Üniversite eğitimine Kadir Has Üniversitesinde başlayan oyuncu üniversitenin hazırlık sınıfında kaldı ve okulunu bıraktı. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Bölümünde eğitim alan güzel oyuncu 2006–2007 yılları arasında ekranlarda olan ve izleyiciler tarafından çok sevilen Acemi Cadı dizisinde oynadı ve bu sayede popüler oldu. 2007 yılında TRT'de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül karakterini canlandıran güzel oyuncu 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde rol aldı.