Merve Boluğur- Mert Aydın tarafından yeni iddia: Boşanma sebeplerinin gerçek yüzü ortaya çıktı!

TAKİP ET

2 Ekim'de Fuat Paşa Yalısı'nda dünya evine giren Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti 53 gün sonra boşandı! Birbirlerine çok aşık iki kişinin boşanmalarının sebebi ortaya çıktı! İşte gözlerden kaçan o detay!

Reklam
Reklam

Kocasına olan büyük aşkı ve hayranlığı ile gündemlerden düşmeyen Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti göze geldi! Evlilikleri yalnızca 53 gün sürdü. Geçtiğimiz günlerde evlilikleri Beykoz Adliyesi’nde 5 dakikada sona erdi. Boşanma sebepleri hakkında ili taraf da bir açıklamada bulunmasa da olay ortaya çıktı. İşte büyük aşkı bitiren büyük darbe…

“Yanımda babam var, soru sormayın”

Merve Boluğur, boşanma davasının sonuçlanmasının ardınan muhabirlerin kendisine yöneltilen sorulara; “Yanımda babam var, kendisi rahatsız lütfen şu an soru sarmayın.” şeklinde cevap vermişti. Mert Aydın ise boşanma davasının ardınan “Olmadı, yürütemedik. Her şey için Merve’ye teşekkür ederim.” şeklinde bir açıklama yapmıştı. Boşanmalarının sebebi ortaya çıktı!

Kurallara izin yok

Merve Boluğur, düğünün hemen ardından “Bana kimse sınır koyamaz, asla sıkıya gelemem” diyerek kafalarda soru işaretlerini oluşturmuştu.

Dikişleriyle tatile gitti ilk boşanmak isteyen Aydın oldu!

İkinci sorun ise birkaç gün sonra ortaya çıktı. Düğünün ardınan Mert Aydın bir operasyon geçirmişti. Merve Boluğur operasyonun ardından bir paylaşım yaparak ‘iyi günde kötü günde dedik’ sözlerini kullandı. Ancak Mert Aydın, karısından beklediği desteği göremedi. İstirahat etmesi gerektiği dönemde Boluğur’un isteği üzerine daha dikişleri bile alınmadan balayı tatiline çıktılar! Sosyal medyada yok artık, yazık bu da yapılmaz gibi yorumlara mağruz kalan çiftten Mert Aydın da meğer isyancıların sessiz tarafındaymış!