Merve Boluğur'un sahnede şarkı söylediği anlar viral oldu! Kimse dinlemeyince çılgına döndü

TAKİP ET

Ünlü oyuncu Merve Boluğur magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak şarkıcılığa adım atan ve çıkardığı 'Şşşşştttt' şarkısıyla gündeme yerleşen Boluğur'un sahneye çıkıp şarkı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Yıldız Tilb'nin sahnesinde şarkı söyleyen Merve Boluğur'un kendisini dinlemeyenlere verdiği tepki ise çok konuşuldu.

Reklam
Reklam

Ünlü oyuncu Merve Boluğur magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Son olarak şarkıcılığa adım atan ve çıkardığı ‘Şşşşştttt’ şarkısıyla gündeme yerleşen Boluğur’un sahneye çıkıp şarkı söylediği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Yıldız Tilb’nin sahnesinde şarkı söyleyen Merve Boluğur’un kendisini dinlemeyenlere verdiği tepki ise çok konuşuldu. Yıldız Tilbe’nin sahnesine çıkan ve yeni çıkardığı ‘Şşşşşttttt’ şarkısını seslendiren ünlü oyuncu Merve Boluğur, beklediği ilgiyi göremeyince kullandığı cümlelerle dikkat çekti. Dinleyenlerin tepkisiz kalması üzerine isyan eden Boluğur, ‘Hadi canlanın’ diyerek ortamı hareketlendirmeye çalıştı. Sahnedeki ilginç anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşti. İşte detaylar…

Sahneye Çıkıp Şarkı Söyledi

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelirken son olarak şarkıcılığa adım atan ve ‘Şşşşttttt’ iismli bir şarkı çıkaran oyuncu ilginç çıkışlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan Boluğur, YouTube kanalının yanı sıra albüm çalışmalarına ağırlık vermeye başladı ve Haziran ayında ‘Şşşştttt’ adlı şarkısını çıkardı. Şarkı çıktığı ilk günden bu yana çok konuşulurken dün akşam Alaçatı’da Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan Merve Boluğur, yeni şarkısını sahnede seslendirdi. Şarkısını ilk kez canlı okuyan Boluğur’un sahnedeki tepkileri olay oldu.

‘Hadi Canlanın’

Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan ve ‘Şşşşttttt’ şarkısını ilk kez canlı okuyan Merve Boluğur, dinleyiciden beklediği ilgiyi göremeyince ‘Hadi canlanın, abi biraz ayağa kalkın!’ ifadelerini kullandı. Ünlü ismin sahnede verdiği tepkiler sosyal medyanın gündemine oturdu.