Merve Boluğur'un sahnedeki dansı ağızları açık bıraktı! İlk konserini verdi

TAKİP ET

Dizi oyuncusu Merve Boluğur, oyunculuğa ara verdiğini ve müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Boluğur'un verdiği ilk konserde playback yapması gündem olurken sahnedeki kalça dansı da çok konuşuldu. Boluğur'u dinlemeye gidenler ünlü ismin kalçadansını cep telefonu kameralarıyla an be an kaydetti.

Reklam
Reklam

Dizi oyuncusu Merve Boluğur, oyunculuğa ara verdiğini ve müziğe yöneldiğini açıklamıştı. Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Boluğur’un verdiği ilk konserde playback yapması gündem olurken sahnedeki kalça dansı da çok konuşuldu. Boluğur’u dinlemeye gidenler ünlü ismin kalçadansını cep telefonu kameralarıyla an be an kaydetti. Dün akşam ilk konserini vermek için sahneye çıkan Merve Boluğur’un kalça dansı olay oldu. Sahnede playback yapmasıyla gündem olan Boluğur’un kalça dansı da çok konuşuldu. Dinleyicilerin kameralarına yansıyan bu dans sosyal medyanın da gündemine oturdu. İşte detaylar…

İlk Konser

Dizi oyuncusu Merve Boluğur’un müzik sektörüne giriş yapması ve ‘Şşşştttt’ isimli bir şarkı çıkarması uzun bir süre gündemde yer almıştı. Geçtiğimiz günlerde Yıldız Tilbe’nin sahnesine konuk olan ve sahnede şarkı söylemesiyle gündeme gelen Boluğur’un dün akşam verdiği ilk konserde playback yapması çok konuşuldu.

Kalça Dansı Olay Oldu

Acemi Cadı, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl ve Kuzey Güney gibi yapımlarda rol alan Merve Boluğur, dün akşam ilk konserini verdi. Oyunculuğa ara vererek müziğe yönelen Boluğur’un konserinde playback yapması dikkat çekerken sahnedeki kalça dansı da gündem oldu. Günlerdir konserine hazırlık yapan Merve Boluğur, dün akşam Nişantaşı’nda bir mekanda dinleyicileriyle buluştu. Ön masaların 2.500 TL olduğu konsere yeşil bir elbiseyle çıkan Boluğur, bir ara kalça dansı yaptı ve yaptığı dans gündeme oturdu. İlk konseri için günlerdir hazırlık yapan Boluğur, kendisiyle bir bütün haline gelen kırmızı rujunu sürmeyi de ihmal etmedi.