Merve Nur Uçar kimdir? Merve Nur Uçar ne dedi? Merve nur Uçar mezuniyet konuşması tam metni

TAKİP ET

Çapa Tıp Fakültesi'ni birincilikle tamamlayan Merve Nur Uçar'ın mezuniyet töreninde yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde kürsüye çıkan ve yaptığı konuşmayla ayakta alkışlanan Merve Nur Uçar, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Açıklaması gündem olan Uçar hakkında tüm merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Reklam
Reklam

Çapa Tıp Fakültesi’ni birincilikle tamamlayan Merve Nur Uçar’ın mezuniyet töreninde yaptığı konuşma gündeme bomba gibi düştü. Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde kürsüye çıkan ve yaptığı konuşmayla ayakta alkışlanan Merve Nur Uçar, sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Açıklaması gündem olan Uçar hakkında tüm merak edilenler araştırılmaya başlandı. Hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız sözleriyle gündeme yerleşen Çapa Tıp Fakültesi mezunu Merve Nur Uçar’ın sözleri sosyal medyanın da gündemine yerleşmişti. Uçar’ın açıklamasında Rasim Özdenören’in sözlerini kullanması çok konuşulmuştu. Peki, Çapa Tıp Fakültesi birincisi Merve Nur Uçar kimdir, kaç yaşında? Merve Nur Uçar nereli? Merve Nur Uçar ne dedi? İşte Merve Nur Uçar’ın yaptığı konuşmanın tam metni ve hakkında tüm merak edilenler…

Merve Nur Uçar Kimdir?

Batmanlı olduğu öğrenilen Merve Nur Uçar, Çapa Tıp Fakültesi’ne birincilikle girdi ve yine birincilikle mezun oldu. Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde kürsüde yaptığı konuşmayla gündem olan Uçar’ın o çok konuşulan sözleri gündemde yer almaya devam ediyor.

‘Hem Bu Deveyi Güdecek Hem Bu Diyarda Kalacağız’

Çapa Tıp Fakültesi mezuniyet töreninde okulu birincilikle bitiren ve kürsüde konuşma yapan Merve Nur Uçar, ‘’Hekimliğin en başta bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayan değerli hocalarımıza, asistanlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı okuldan mezun olmanın gururuyla yetinmeyip yeni Aziz Sancar’lar olacağız. Şu an yurt dışında var olan imkanları ülkemize kazandıracağız. İlim yolunda var gücümüzle çalışacağız. Rasim Özdenören’in deyimiyle ‘Hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim, diyarda.’’ ifadelerini kullandı. Uçar’ın bu sözleri ayakta alkışlandı.