Merve Özbey'den müjdeli haber! İkinci kez anne oluyor.

TAKİP ET

Merve Özbey, 2020 yılı şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile hayatını birleştirdi. Güzel evliliğinden bir de Elif Özüm adında kızı olan Merve Özbey'den son dakika müjdeli haberi verdi. 2021 yılı Şubat ayında kızı Elif Özüm'ü kucağına alan ünlü şarkıcı yine Şubat ayında kızı Elif Özüm'e kardeş geleceğini sevenleriyle paylaştı. Peki, Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti ne? İşte haberin detayları…

Reklam
Reklam

Ünlü şarkıcı Merve Özbey'in hamile olduğu ortaya çıktı. Sevimli kızı Elif Özüm'le birlikte sık sık paylaşımlarda bulunan Merve Özbey'in ikinci kez anne olacağı haberi sosyal medyayı salladı. Merve Özbey, 2020 yılı şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile hayatını birleştirdi. Güzel evliliğinden bir de Elif Özüm adında kızı olan Merve Özbey'den son dakika müjdeli haberi verdi. 2021 yılı Şubat ayında kızı Elif Özüm’ü kucağına alan ünlü şarkıcı yine Şubat ayında kızı Elif Özüm’e kardeş geleceğini sevenleriyle paylaştı. Peki, Merve Özbey'in bebeğinin cinsiyeti ne? İşte merak edilen sorunun yanıtı haberimizde…


ÜNLÜ ŞARKICI MERVE ÖZBEY'İN HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI




2020 yılı Şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile hayatını birleştiren 33 yaşındaki ünlü şarkıcı Merve Özbey, 2021 yılı Şubat ayı içerisinde ilk bebeğini kucağına aldı. Elif Özüm adında kızı olan Merve Özbey'den son dakika müjdeli haber geldi. Güzel şarkıcı ikinci kez anne oluyor.



Sevimli kızı Elif Özüm'le birlikte sık sık paylaşımlarda bulunan Merve Özbey'in ikinci kez anne olacağı haberi sosyal medyanın çok konuşulanlarından oldu. Güzel şarkıcı sevenleriyle hamile olduğunu paylaştıktan sonra birçok kişi bebeğin cinsiyetinin ne olduğunu merak etmeye başladı. Ünlü şarkıcı Merve Özbey’in bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı.   



CİNSİYETİ HENÜZ BELLİ DEĞİL



Mutlu bir evliliği olan Merve Özbey ile Kenan Koçak çifti, şimdilerde ikinci kez anne-baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Güzel şarkıcı sevenleriyle hamile olduğunu paylaştıktan sonra birçok kişi bebeğin cinsiyetinin ne olduğunu merak etmeye başladı. Ünlü şarkıcı Merve Özbey’in bebeğinin cinsiyetini öğrenmek isteyen pek çok kişi internette araştırma yapmaya başladı.  İkili, ikinci bebekleri hakkında henüz bir açıklamada bulunmadı.



"3-4 ÇOCUĞUM OLSUN"

Tek çocuk olduğu için her zaman kalabalık bir aile hayalini kurduğunu söyleyen Merve Özbey, daha önce yaptığı bir açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Önceden çocuk yapmanın bencilce olduğunu düşünürdüm. Ama şimdi çok istiyorum. Allah en hayırlı zamanda nasip etsin. Ben tek çocuk büyüdüğüm için üç-dört çocuğum olsun, çok kalabalık bir aile olalım istiyorum." Çiftin ikinci bebek haberi birçok kişiyi sevindirdi.


Sosyal medyayı sık kullanan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftalarda kızı ile karın tadını çıkarmıştı. Özbey, sevimli kızıyla paylaştığı kar pozları ile büyük beğeni toplamıştı. Özbey'e kısa süre içerisinde sosyal medyada binlerce yorum ve beğeni yağmıştı.


 

Merve özbey Merve özbey ikinci kez anne oluyor Merve özbey hamile Merve özbey anne oluyor