Meryem Uzerli'nin heyecanı! Meryem Uzerli hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Meryem Uzerli'nin yeni projesi ne olacak?

TAKİP ET

Muhteşem Yüzyıl'da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye'de ki kariyerine bomba gibi başlayan Meryem Uzerli, 5 yıl aranın ardından hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Muhteşem Yüzyıl’da hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile Türkiye’de ki kariyerine bomba gibi başlayan Meryem Uzerli, biranda ortadan kaybolmuştu. Almanya’da yaşamaya başlayan güzel oyuncu, beş yıl aranın ardından yeniden Türk hayranlarının karşısına çıkacak. Meryem Uzer’li Türkiye’ye dönme heyecanı yaşıyor.
Türkiye’de 10 sene önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde hayat verdiği Hürrem Sultan karakteri ile Meryem Uzerli, Türkiye’de büyük ilgi ve beğeni toplamıştı. Türk dizi sektörüne bomba gibi giriş yapan güzel oyuncu, Muhteşem Yüzyıl’da iki sezon rol almasının ardından tükenmişlik sendromuna yakalanmış olması nedeniyle diziye veda etti. Muhteşem Yüzyıl dizisinin ardından, Gecenin Kraliçesi isimli dizide rol aldı fakat dizi kısa ömürlü olmuştu. Ardından birkaç film projesi içinde bulunan güzel oyuncu, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Oldukça uzun soluklu bir aranın ardından Uzerli, bir Türk dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkma heyecanı yaşıyor. Disney Plus için Medyapım’ın çekeği Ru isimli dizide rol alacak. Dizinin Urla’da çekilecek sahneleri boyunca Uzerli, Urla’da yaşayacak.

Meryem Uzerli dizide, hayallerini gerçekleştirmek için Urla’ya yerleşen ve orada açtığı Ru isimli restoran ile bir hayat mücadelesinde olan Reyan karakterini canlandıracak.

Yeniden Türkiye’de olacak olmanın heyecanı içerisinde olan güzel oyuncu, Ru dizisinde hayat vereceği karakter için çok farklı olacağını belirtti. Meryem Uzerli, “ Yaz ayında 8 bölüm çekeceğiz. Çekimler boyunca çocuklarımla 4 ay kadar Urla’da kalacağım. Urla’yı biraz araştırdım. Çok mutlu oldum. Çünkü Urla gerçekten çok özel bir yermiş “ dedi.

Meryem Uzerli’nin haricinde dizide Şevval Sam ve Zafer Algöz gibi başarılı oyuncular yer alacak.