Messi'nin eşi yat tatilinde fit fiziği ile hayran bıraktı! Görenler dönüp dönüp tekrar baktı

TAKİP ET

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi arkadaşları ve eşi ile birlikte yaz tatiline çıktı. Ibiza'da tatil yapan Yıldız futbolcunun eşi fit vücudu ile herkesi büyüledi. Messi'nin eşi Antonella'nın fiziğini görenler dönüp dönüp bir kez daha baktı.

Reklam
Reklam

Dünyaca ünlü futbolcular Lionel Messi ve Cesc Fabregas, Ibıza'da aileleri ile birlikte yat tatil yapmaya başladı. Sosyal medyada dar ünlü çiftlerin görüntüleri paylaşıldı. Özellikle Messi’nin eşi Antonella'nın şahane fiziği hayran bıraktı.
 

Fit vücudunu görenler dönüp dönüp tekrar baktı

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin 35 yaşındaki eşi Antonella'nın şahane fiziği sosyal medyanın dilinde. Antonella tatilde çekilmiş bikinili fotoğraflarını sosyal medyadan da paylaştı. Fotoğraflara kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yıllardır arkadaşlıkları devam ediyor

Lionel Messi ve Cesc Fabregas, 2011-2014 yılları arasında birlikte forma giymiş ve dostlukları o zaman başlamıştı. Uzun yıllardan beri yakın arkadaş olan 2 ünlü futbolcu o günden bu yana da hiç ayrılmadı. Fabregas daha önce verdiği bir röportajında Messi'ye hayran olduğunu söylemiş ve örnek aldığı bir futbolcu olduğunu dile getirmişti. Hayatı boyunca her zaman en iyisine bakmayı sevdiğini söyleyen Fabregas, uzun yıllar boyunca da en iyisi ile oynama fırsatı olduğu için her zaman Tanrıya minnettar olduğunu dile getirmişti. Şu sıralar iki ünlü yıldız farklı takımlarda forma giyse de dostlukları hiç bozulmadı. Aileleri ile birlikte tatile çıkan Yıldız futbolcuların çocukları ile eğlenceli görüntüleri de sosyal medyada dikkat çekti.