Mesut Özil Almanca küfürler savurdu! Yeni adresi şok etti!

TAKİP ET

Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelirken büyük umutlar bağlanmıştı, ancak istediği performansı gösteremeyince kadro dışı bırakıldı. Hull City ve Inter Miami'nin ardından futbolcuya hiç beklemediği bir yerden teklif geldi. Henüz Mesut Özil bu teklife nasıl bir cevap vereceğini bilemezken, Fenerbahçe'nin onu bırakmaya hazır olduğu iddialar arasında…

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, Mesut Özil’i büyük umutlarla kadrosuna dahil etmişti. Ancak Özil, sarı lacivert formayla beklentileri karşılayamadı. Yıldız oyuncu en son teknik direktör İsmail Kartal’ın raporuyla birlikte kadro dışında bırakılmıştı.
Bild: Almanca küfürler etti ve krampon fırlattı
Almanya’dan Bild’in yaptığı habere göre Konyaspor karşılaşmasının ardından İsmail Kartal ile tartışmasıyla yere kramponunu fırlatarak Almanca küfürler etti. Mesut Özil ve İsmail Kartal arasında yaşanan bu tartışma büyük krize sebep olmuş, ardından teknik direktör Kartal, Mesut Özil’i kadro dışında bırakmıştı.
Fenerbahçe tarafından Mesut Özil’in kadro dışı kalması durumuna dair bir açıklama yapılmamıştı, fakat Alman basınında da yer alan bu iddia yalanlanmadı. Bild’in haberinde Fenerbahçe’den ayrılarak Mesut Özil’in MLS takımlarından olan Inter Miami’ye transfer olacağı konuşulmuştu.

Mesut Özil için ilginç iddia
Mesut Özil hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise Foxdeportes haberine göre Inter Miami ve Hull City alternatif olarak dururken, kendisinin de yatırımcısı olduğu Necaxa kulübüne transfer olabileceği yönünde. Haberdeki ifadelere göre Mesut Özil’in Meksika futbolunda büyük ses getireceği söylenirken “Queretaro’da Ronaldinho gibi devrim yaratabilir” ifadesine yer verildi.
Habere göre Fenerbahçe, Mesut Özil’i planlamalarının dışında tutuyor. Son kararın alınmasıyla birlikte Alman yıldızın Fenerbahçe’den ayrılacağı iddialar arasında. Mesut Özil adına en ciddi adayın Inter Miami kulübü olduğu belirtiliyorken Hull City’nin de alternatif olduğu yine söz konusu iddialar arasında.
Hull City’nin sahibi olan Acun Ilıcalı, Mesut Özil ile alakalı bu iddiaları kesin bir şekilde yalanlamıştı.