Mesut Özil Başakşehir'e imza attı! Basın toplantısında imalı sözler

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadrosuna kattığı dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil sözleşmesini karşılıklı olarak fes ettikten sonra Başakşehir ile anlaştı. Mesut Özil bugün Başakşehir ile 1 + 1 yıllık sözleşme imzaladı. Basın toplantısında yaptığı konuşma ise sosyal medyaya damga vurdu.

Reklam
Reklam

Mesut Özil, Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fes ettikten sonra Başakşehir ile anlaşmıştı. Dünyaca ünlü futbolcu bugün kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ile birlikte kameralar karşısına geçti. Başakehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Mesut Özil’in sözleri ise basın toplantısına damga vurdu.

İmza töreni düzenlendi

Medipol Başakşehir bugün Mesut Özil için Fatih Terim Stadı’nda imza töreni düzenledi. Törene başkan Göksel Gümüşdağ’da katıldı. Mesut Özil törende imza attıktan sonra önemli açıklamalarda da bulundu. Söylenecek çok şey olduğunu söyleyerek söze başlayan Mesut Özil, mutlu olmak için Başakşehir’e geldiğini dile getirdi. Başakşehir’de sadece futbola odaklı bir aile ortamı olduğunu belirten Mesut Özil, “ Benim de tek hedefim futbol oynamak. O yüzden buranın doğru adres olduğunu düşünüyorum. Başakşehir'de olduğum için çok mutluyum. Aile ortamı var, sadece futbola odaklı. Benim hedefim de sadece futbol oynamak, huzurlu yaşamak. İyi ki de gelmişim."dedi.

10 numarayı giyecek

Mesut Özil transferi öncesinde Başakşehir’de 10 numaralı formayı Berkay giyiyordu. Bu konuda da açıklama yapan Mesut Özil, Berkay ile görüştüğünü ve 10 numarayı kendisine verdiğini de belirterek teşekkür etti.

Fenerbahçe konusunu konuşmak istemiyorum

Fenerbahçeli olduğunu ve Fenerbahçe’nin hep kalbinde olacağını söyleyen Mesut Özil, “Fenerbahçe konusunu çok fazla konuşmak istemiyorum. Camia da hala destek veriyor çok teşekkür ederim. Futbolda bunlar hep oluyor. Ben buraya mutlu olmaya geldim, orada o şansı bulamadım. Emre hoca ile konuştuk ve planları çok hoşuma gitti." dedi.