Mesut Özil'den açıklama: Dünya kupasının en iyileri...

TAKİP ET

Mesut Özil Katar’da bugün oynanmaya başlayacak olan 2022 FIFA Dünya Kupası hakkında bazı açıklamalar yaptı. İşte dünya kupasındaki favorileri…

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in oyuncularından olan Mesut Özil, Katar’da oynanacak olan dünya kupasındaki favorilerini açıkladı.

4 takımın güçlü kadrosuna dikkat çekti

2018 yılında Almanya Milli Takım kadrosundan ayrılan Mesut Özil konu ile ilgili; “Almanya turnuva takımı. Dünya Kupası’nın ardından kimse Uluslar Lig’inde sergilenen performansı konuşmaz diye düşünüyorum. Takımda performans olarak güçlü isimler yer alıyor.” sözlerini kullandı.

Mesut Özil özellikle Brezilya, Fransa, İngiltere, Arjantin takımlarının güçlü kadrosuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

“Çoğu kişi Almanya’yı güçlü takımlar arasında bile görmüyor. Bu durumun sebebi olarak ise son turnuva ve Uluslar Lig’inde sergilediği kötü performans olarak gösterilebilir. Ancak takım bunu strateji olarak görüp durumu avantaja çevirebilir.

Dünyanın en iyi savunma oyuncularından

Almanya turnuva takımlarından biri. Dünya Kupası’nın ardından kimse Uluslar Lig’indeki kötü performansı hatırlamayacak bile. Takım kadrosunda çok önemli oyuncular yer alıyor. Antonio Rüdiger geçtiğimiz son birkaç yılda kendini inanılmaz geliştirdi ve şu an dünyadaki en önemli savunma oyuncuları arasında yer alıyor. Leroy Sane ve Serge Gnabry'de turnuvanın kilit oyuncularından biri olabilmek için her türlü özelliğe sahipler.”