Mesut Özil'in Almanya'ya döneceği iddia edildi

TAKİP ET

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde Kadro dışı bırakılan Mesut Özil sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi takip etmeyi bıraktı. Tecrübeli orta sahanın Fenerbahçe kampına katılmadığı öğrenilirken Almanya'ya geri döneceği iddia ediliyor.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla transfer edilen ve geçtiğimiz yıl İsmail Kartal tarafından Kadro dışı bırakılan Yıldız futbolcu Mesut Özil sarı-lacivertli takımın yeni sezon kampına katılmadı. Yıldız futbolcusu sıralar Almanya'da bulunurken bomba gibi bir iddia da gündeme geldi. İddiaya göre sosyal medya hesaplarından Fenerbahçe'yi takip etmeyi bırakan Türk asıllı Alman futbolcu Almanya'ya geri dönmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Mesut Özil yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da kabul görmedi. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada futbolu Fenerbahçe'de noktalamak İstediğini söyleyen Mesut Özil Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarını takip etmeyi de bıraktı. Şu sıralar eşi ve kızı ile birlikte Almanya'da bulunan Mesut Özil'in Almanya'ya geri dönebileceği iddia ediliyor.
 

Yeni sezon hazırlık kampına çağrılmadı

Fenerbahçe'de İsmail Kartal döneminde Ozan Tufan ile birlikte Kadro dışı bırakılan Mesut Özil yeni teknik direktör Jorge Jesus tarafından da kabul edilmedi. Tecrübeli futbolcu Kadro dışı kalmaya devam ederken kardeşinin düğünü için eşi ve kızı ile birlikte Almanya'ya gitti. Yıldız futbolcu Almanya'da bulunduğu süre içinde Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarını da takip etmeyi bıraktı. İddiaya göre Mesut Özil Almanya'ya Geri dönmeye karar verdi.
 

Werder’e transfer olabilir

Artık Fenerbahçe ile tüm Bağları kopan ve takımdan geri dönmedi çok da mümkün görünmeyen Mesut Özil için Alman basınında olay iddialar var. İddiaya göre yıldız futbolcu sarı-lacivertli takımın sosyal medya hesaplarını da takipten çıkması ile birlikte Fenerbahçe ile Bağlarını tamamen kopardı. Tecrübeli futbolcunun Almanya'ya geri dönmek istediği konuşulurken Werder bremen'in radarına girdiği iddia ediliyor.

Bu sezon Bundesliga'ya yükselen Werder Bremen, Mesut Özil ile ilgili Çalışmalara başladı. Daha önce de Werder Bremen'in genel direktörü Frank Baumann ve Mesut Özil'in yakın arkadaş olduğu iddia edilmişti. Futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşmesini sonlandırması durumunda Alman Kulübü devreye girecek.