Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe görümcesinin düğününde kurtlarını döktü! Bebek de göründü

TAKİP ET

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile 2019 yılında Dünya evine giren Amine Gülşe evliliğinin ilk yılında kızı Eda'yı kucağına almıştı. Amine Gülşe Geçtiğimiz günlerde ikinci bebeklerini beklediklerini duyururken ünlü çift Almanya'ya gitti. Fenerbahçe'de zor günler geçiren Mesut Özil ve Amine Gülşe çiftinin ikinci bebeklerini ailelerinin yanında kucaklarına almak istediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Mesut Özil'in eşi Amine Gülşe geçtiğimiz günlerde Almanya'da görümcesinin düğününe katıldı. Düğün sırasında Adeta kurtlarını döken Amine Gülşe sosyal medyanın da gündemine oturdu. Sosyal medya kullanıcıları bebek göründü yorumları da yaptı.

Amine Gülşe ve futbolcu Mesut Özil 2019 yılında Dünya evine girmiş ve evliliklerinin ilk yolunda da kızları Eda'yı kucaklarına almıştı. Geçtiğimiz günlerde bebek bekledikleri müjdesini veren ünlü çift Birgül önceki gün Almanya'ya gitti. Mesut Özil'in kız kardeşinin düğünü için Almanya'ya giden çiftin bebeklerini de orada kucaklarına almak istedikleri öğrenildi. Amine Gülşe ise görümcesinin düğününde adeta kurtlarını döktü.
 

Yeniden anne olmaya hazırlanıyor

Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti bir kez daha anne baba olmaya hazırlanıyor. Evliliklerinin ilk yılında kızları Eda'yı kucaklarına alan çift geçtiğimiz nisan ayında ikinci bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Bebek haberi sonrasında Amine Gülşe ilk kez görüntülendi.

Görümcesinin düğününde göbek attı

Nisan ayında bebek müjdesi veren Amine Gülşe önceki gün Almanya'da görümcesinin düğününde görüntülendi. Bebek haberi sonrasında ilk kez kameralara yansıyan güzel oyuncu sosyal medyanın da gündemine oturdu. Düğünde adeta göbek atıp kurtlarını döken Amine Gülşe’ye maşallah yorumları yapıldı. Düğünde vücudunu saran yeşil bir elbise tercih eden Amine Gülşe’nin büyüyen karnında dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncu şu anda hamileliğin 6. ayında.