Metaverse arsa alımı nasıl yapılır? 2022 Metaverse arsa alma siteleri ve arazi satın alma adımları

TAKİP ET

Sanal dünyaya olan bağlılık artmaktadır. Sanal para ile ilgili konular araştırılmaktadır. Sanal arsa günümüzün popüler konularından biridir. Metaverse arsa alımının nasıl gerçekleştiği araştırılıyor. Metaverse arsa alımı nasıl yapılır? Bu haberimizde Metaverse ile ilgili detayları sizler için derledik. İşte Metaverse arsa alımı ve en iyi Metaverse coinleri...

Reklam
Reklam

Metaverse dünyasında arsa satışları çok fazla gündeme geldi. Metaverse arsa alımı nasıl gerçekleştiği araştırılmaktadır. Metaverse arsa alımı nasıl gerçekleşir?

Metaverse nedir?

Metaverse, Facebook ve Microsoft tarafından desteklenen, kullanıcıların  sanal 3 boyutlu  dünyasında kalabilecekleri bir uygulamadır. Metaverse ilk olarak 1992'de yazar Neal Stephenson'ın bilim kurgu romanı Snow Crash'de ortaya çıktı.   Meraverse'in Türkçe anlamı sanal bir evrendir. Facebook ismini Meta yapmasıyla çok fazla ses getirdi. Bilgisayarlardan daha gerçekçi cihazlar aracılığıyla sanal bir çevrimiçi ortamda yaşama projesidir. Metaverse, 1970'lerde intenetin ne anlama geldiğini eleştirmek  yani  gelecekte herkesin onu kullanacağını eleştirmek gibi denilebilir.

Metaverse arsa

Metaverse'de arazi satın alacak kişilerin öncelikle sanal cüzdan sahibi olmaları gerekmektedir. Kripto para birimleriyle uğraşan insanlar, metaverse'de nasıl arazi satın alacaklarını biliyorlar. Arsa alacak kişilerin öncelikle iyi bir lokasyonda arsa seçmeleri gerekmektedir. Metaverse arsa alımını  anlatacağız.Sanal cüzdanınızdan ödeme yaptıktan sonra arazi size satılır ve gelecek için iyi bir yatırım yapmış olursunuz.   Türkiye'de 20 binden fazla arsa  satıldı ve bunların yarısından fazlasının İstanbul'da olduğu söylenmektedir.

İstanbul'da en pahalı yerler kıyı alanları oldu.Konumun güzelliğine göre fiyatlarda artmaktadır.

Metaverse arsa fiyatları

İstanbul metavers arsa satışlarında Türkiye'nin en gözde ili haline geldi ve en çok merak edilen şey İstanbul'da arsa fiyatları ne kadar? Metaverse'e olan ilgi günden güne arttı ve arazi fiyatları sadece bir zaman meselesi. İstanbul Metaverse arsa fiyatları 200-15.000 TL arasında değişmektedir.

İstiklal Caddesi ara sokaklar 12 OVR: 400 TL

ESENYURT 4 OVR: 125-200 TL

BAĞCILAR 4 OVR: 125-200 TL

NİŞANTAŞI  8 OVR: 250 TL

BEYLİKDÜZÜ 4 OVR: 125-200 TL

AVCILAR 4 OVR: 125-200 TL

Metaverse arsa alımı

Metaverse'e uygun platformlarda  sanal arazi satışı yapılmaktadır. Arazi satın almak için tek yapmanız gereken sanal bir cüzdan sahibi olmak ve sanal cüzdanınıza OVR jeton göndermek. Diğer yöntem ise sanal cüzdanınızı platforma bağlamaktır. Sanal arazi almayı planlıyorsanız en önemli işlem sanal cüzdandır.

Metaverse arsa alma siteleri

Metaverse için uygun platformlar üzerinden Metaverse arazi satın alabilirsiniz..Metaverse arazi satın alma siteleri arasında en öne çıkan sitelerden bazıları Mana Axie Infinity, Sandbox, Decentraland ve Ovr'dır. Metaverse alınan siteler ise şu şekildedir;

Ovr

MatrixWorld Land Sale

Sandbox

Decentraland

Dvision Network

myneighboralice

Blocktopıa

Axie Infinity

Mana

Next earth

Metaverse coinleri de merak edilmektedir. En iyi Metaverse coinleri ise şu şekildedir;

Decentraland (MANA)

Axie İnfinity (AXS)

Enjin Coin (ENJ)

Defi Kingdoms (JEWEL)

The Sandbox (SAND)

Render Token (RNDR)

İlluvium (ILV)

Ufo Gaming (UFO)

Yield Guild Games (YGG)

Mobox (MBOX)

Metaverse arazi satın alma adımları

Yukarıda belirttiğimiz şeklinde şayet arsa alacaksınız bir cüzdan oluşturmanız gerekmektedir. Daha önce  dijital para ile uğraşmış kişilerin bu işlemi yapması ancak bir kaç dakikalarını alacaktır.  Yeni satın alım yapacak kişiler için   adım adım satın alma adımlarını  anlatacağız .Metaverse arsa alımı şu şekilde gerçekleşir;

Metaverse cüzdanı oluşturun,

Arsa alacağınız platformu  seçin,

Şirket üstünden coin alımı yapın,

Araştırın ve en güzel arsayı seçin,

Alacağınız arsanın parselini seçin,

Metaverse coin ile alım yapın,

En son kontrolünü gerçekleştirin

Metaverse arsa Metaverse arsa fiyatları Metaverse arsa nasıl alınır