Metaverse'den nasıl arsa alınır?

TAKİP ET

Son zamanlarda büyük bir popülariteye sahip olan Metaverse Evreni'ni birçok kişi merak ediyor. Metaverse Evreni'ne ilk adımlarını atanlar ise Metaverse'den nasıl arsa alacaklarını araştırıyor. Peki, Metaverse'den nasıl arsa alınır? İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Metaverse arsa nasıl alınır? 
Metaverse’den arsa almak isteyen kişilerin bu işlem için belirlenen kanalları kullanarak arazi satın alması gerekmektedir. Arsa satmak için de yine aynı platformlar üzerinden işlem yapılması gerekmektedir. Metaverse arsası alırken gerçek para birimlerinin değil de kripto paraların tercih edilmesi önem taşımaktadır. Metaverse’den arsa almak için Metaverse’in kendi kripto paraları da kullanılabilir. Metaverse’den arazi satın almak ya da satmak isteyen kullanıcıların mutlaka dijital bir cüzdana sahip olmalıdır. Kripto parayla yapılan bu işlemler dijital cüzdan aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Bundan dolayı Metaverse’den arazi satın almak isteyenler öncelikle bir dijital cüzdanı almalıdır. Dijital cüzdanlarını aldıktan sonra ise Metaverse arazi alım ve satım işlemlerini rahatlıkla gerçekleştirilebilir. 



Metaverse evreni nedir? 
Metaverse evreni, uzun süredir var olmasına rağmen mevcut durumuyla popülaritesi artmış olan bir sanal dünyadır. Bu evren tek başına değildir. İsteyen herkes kendi evrenini yaratabilir ve Metaverse içerisinde evren yaratabilenler teknoloji şirketleri ve sponsorlarıdır. Teknoloji ve benzer alanlarda çalışan yatırımcılar ve şirketler de evren yaratabilmektedir. Kullanıcı olanlarsa var olan bu evrenleri kullanabilen, evren içerisinde kendi yaşamını kuran kişilerdir. Her ne kadar Metaverse evreninden tek bir evren gibi söz edilse de içerisinde farklı evrenler ve platformlar oluşturulması mümkündür. 

Metaverse arsası nedir? 
Metaverse arazisi, Metaverse evreni içerisinde satışı yapılan bir uygulamadır. Metaverse’den arsa satın alarak kişiler kendi alanlarını oluşturabilir, geliştirebilir ve tekrar satışa sunabilir. Günümüzde gelir kazanılması ve kar elde edilmesi de mümkün bir hale gelmiştir. Metaverse arazisi üzerinden parsel, ada ve arazi alınabilir.  

Metaverse evreninde arsa nasıl satılır? 
Metaverse’de arsa satmak için güvenli platformlar kullanılması gerekir. Metaverse ve kullanıcıları tarafından önerilen arazi alım ve satışıyla ilgilenen platformlar bulunur. Bu platformlar şu ise şekildedir: 

Matrix World Land Sale 

Lunacia 

Axie Infinity 

Blocktopia 

Genesis City 

My Neighbor Alice 

Dvision Network 

Nextearth io 

Decentraland Metaverse yatırım aracı olarak kullanılabilir mi?Metaverse, yatırım aracı olarak da kullanılabilen bir sisteme sahiptir. Gerek arsa, parsel ve ada alıp satmak gerekse borsa üzerinden coin yatırımı yapmak mümkündür. Kişiler hangi alanda yatırım yapacaklarını belirleyebilir ve buna uygun olarak diledikleri gibi yatırım yapabilirler.  

Metaverse coinleri nasıl satılır? 
Metaverse coinlerini satmak için coin işlemi yapılan platformlar kullanılmaktadır. Coin işlemi yapılan birçok farklı platform bulunmaktadır. Bu platformların güvenli ve sorun yaratmayanları tercih edilmelidir. Müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat çalışan kripto para borsası internet siteleri kullanılmalıdır. 

metaverse metaverse arsa metaverse arsa satın alma metaverse arsa alma metaverse arsa satma metaverse arsa nasıl alınır