Meteoroloji'den 9 il için uyarı: Kuvvetli rüzgar ve yağış geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji'den önemli uyarı geldi. Bugün tam 9 ilde kuvvetli rüzgar ve yağış bekleniyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Bu hafta başta İstanbul olmak üzere 9 ilde sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar bekleniyor. Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahminleri haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftanın hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteorolojinin 5 günlük hava tahminlerine göre Türkiye genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara'nın doğusu, İç Anadolu Birgül Karadeniz, Kırklareli'nin Kuzey kesimleri, Doğu Anadolu, Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir, İstanbul, Kütahya, Mardin, Afyonkarahisar, Batman ve Siirt çevrelerinde ise yer Yer gök gürültülü şiddetli sağanak yağış görülecek.

Kuvvetli rüzgara karşı dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre göre Marmara ve Ege'de zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde kuvvetli rüzgar görülecek. Rüzgar nedeniyle oluşabilecek aksamalar konusunda vatandaşlar uyarıldı. vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.

İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre bugün İstanbul'da yer yer sağanak yağış görülecek. Özellikle kuvvetli Rüzgar sırasında İstanbul'da yaşayan vatandaşların oluşabilecek çatışması ve ağaç devrilmesi gibi olaylara karşı tedbirli olmaları istendi.