Meteoroloji'den çok kritik uyarı: Gece saatlerine dikkat

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmin raporları yayınlandı. Haftalık hava durumu tahminlerinde uyarılarda bulunan Meteoroloji, sıcaklıkların düşeceğini ve bazı illerde sağanak yağışların başlayacağını bildirdi. İşte MGM son hava durumu tahminleri…

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftanın hava durumu tahminlerini yayınladı. Yapılan değerlendirmelere göre hafta ortasına kadar Marmara Bölgesinin tamamında sağanak yağış bekleniyor. Ege bölgesinin kuzeyi ve Karadeniz’in büyük kısmında da sağanak yağış görülecek. Marmara Bölgesi’nde yağışların yer yer şiddetli olacağı açıklanırken hava sıcaklıklarının da düşeceği bildirildi.

BİR ÇOK İLDE YAĞIŞ BEKLENİYOR

MGM’den yapılan son hava durumu tahminlerine göre bir çok ilde şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre sağanak yağış görülecek iller:  Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Kütahya, Manisa ve Isparta çevreleri olacak. Aynı zamanda Marmara bölgesinin tamamında da yağış görülecek. Marmara Bölgesinde görülecek yağışların yer yer kuvvetli olacağı bildirilirken, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması istendi.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre yağışlarla birlikte hava sıcaklıkları da düşecek. Marmara bölgesinde sıcaklıklarda 2 ila 4 derece arasında düşüş bekleniyor.