Meteoroloji'den uyarı! Bazı illerde yağmur, bazı illerde kar bekleniyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayınlandı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre bazı illerde Yağmur bazı illerde kar bekleniyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu tahminlerini yayınladı. Meteorolojinin yeni hava durumu tahmin raporuna göre İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun Güney ve batısı ile Erzurum, Sinop, Tokat, Ardahan, Hakkari, Şırnak, Diyarbakır ve Van çevrelerinde yağış bekleniyor. Meteoroloji 5 günlük hava durumu tahminleri haberimizde…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yeni tahminlere göre ülkenin genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. İç Anadolu'nun doğusu Birgül Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı, Güneydoğu Anadolu'nun Güney ve Batı ile Erzurum Tokat Sinop Ardahan Şırnak Hakkâri Diyarbakır Van çevrelerinin yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Diğer bölgelerde ise havanın az bulutlu ve açık olması bekleniyor.

Yağmur ve kar yağışı etkili olacak

Yağış beklenen bölgelerde genellikle yağmur ve sağanak gömüleceği öğrenilirken Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Erzurum çevreleri ve kuzey kesimlerinde Karla Karışık yağmur ve yer yer kar bekleniyor. Marmara, iç Ege ve batı Karadeniz'in iç kesimlerinde ise yer yer pus ve sis görüleceği öğrenildi.