Meteoroloji Genel Müdürü'nün oğlunun sünnet düğünü yağış nedeniyle yarıda kesildi

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürü Mutlu Coşkun'un oğlunun sünnet düğünü yoğun sağanak yağış nedeniyle yarıda kesildi. Sosyal medyanın gündemine oturan olayla ilgili olarak 'Neden açık havada yaptınız' yorumları yapıldı.

Reklam
Reklam

Türkiye genelinde birkaç gündür yaşanan sağanak yağış Ankara'da sel felaketine sebep oldu. Ankara'da aynı zamanda trajikomik bir olay da meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürü Volkan mutlu Coşkun’un oğlunu sünnet düğünü sağanak yağış nedeniyle yarıda kaldı. Hava olaylarından ilk haberdar olması gereken kişi olan Coşkun'un Oğlu için düzenlenen düğünün sağanak yağış nedeniyle yarıda kalmasın sosyal medyanın da gündemine oturdu.
 

Düğüne çok sayıda siyasi ve bürokrat katıldı

Meteoroloji Genel Müdürü Volkan mutlu Coşkun’un oğlu için Ankara’da sünnet düğünü yapıldı. Düğüne çok sayıda siyasi ve bürokrat da katılırken her şey çok güzel başladı. Halk oyunu ekibi gösteri yaptı, fotoğraflar çekildi. Ancak bir anda işler tersine döndü.

Sağanak yağış nedeniyle yarıda kaldı

Sağanak yağış öncesi çekilen renkli fotoğraflar basına yansırken bir anda yağışın etkili olmasıyla konuklar ne yapacağını şaşırdı. Kısa süre içinde düğünün yapıldığı alan yağmur suları ile dolarken konuklar da alanı terk etmek zorunda kaldı. Meteoroloji Genel Müdürü Volkan mutlu Coşkun’un oğlunun sünnet düğünü töreni de böylece hava muhalefeti nedeniyle yarıda kalmış oldu.

Sosyal medyanın da gündemine oturan olayla ilgili olarak Meteoroloji genel müdürünün hava muhalefetinden ilk haberdar olması gereken kişi olduğu belirtilirken böyle bir olayın trajikomik olduğu yorumları yapıldı.