Meteoroloji yeni hafta için müjdeyi verdi: Güneşli günler geri geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haftanın hava durumu tahmin raporlarını mayınladı. Meteorolojiden yapılan duyuruya göre yeni haftada güneşli günler geri dönecek. Hava sıcaklıkları da artacak ve mevsim normallerinde seyredecek.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve yeni haftanın hava durumu tahmin raporlarını mayınladı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre yeni haftada hava sıcaklıkları artacak Mevsim normallerinde seyredecek. Özellikle Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinde bugün Karla Karışık Yağmur ve kar yağışı görülecek de öğrenildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan hava durumu tahmini raporları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni haftada havanın nasıl olacağını da merakla bekleniyordu. Özellikle son günlerde Türkiye genelinde soğuk bir hava hakim olurken yeni hafta için meteoroloji müjdeyi verdi. Sağanak yağışlar sona erecek ve yeni haftada Güneş Yeniden yüzünü gösterecek.

23 Ekim 2022 hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Bugün Türkiye genelinde hava parçalı ve yer yer bulutlu olacak. kuzey ve Doğu kesimlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrederken Sinop Trabzon'un doğusu Rize ve Artvin çevrelerinde yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağış geçişleri görebilecek. Rize Artvin ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinde ise Karla Karışık Yağmur ve kar yağışı bekleniyor. yurdun diğer bölgelerinde ise önemli bir değişiklik olmayacak.

Güneşli günler geri dönüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre güneşli hava bu hafta içinde geri dönecek. Hafta içi Türkiye genelinde hava sıcaklıkları da mevsim normallerine yükselecek. Yani vatandaşlar yazdan kalma son havaları yaşayacak.