Meteorolojiden 7 il için uyarı: Kuvvetli sağanak yağış geliyor

TAKİP ET

Meteoroloji son dakika hava durumu tahminleri belli oldu. 7 il için sarı kodlu uyarı verildi. Meteoroloji'den yapılan değerlendirmelere göre 4 bölgede sağanak yağış bekleniyor.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden 7 il için sağanak yağış uyarısı geldi. Yeni hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji, deniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde şiddetli sağanak yağış görüleceğini belirtirken Muğla, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak ve Hakkari için sarı kodlu uyarı verdi. Meteoroloji son hava durumu tahminleri haberimizde…

İstanbul Avrupa Yakası'nda da sağanak yağış görülecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Marmara, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Akdeniz bölgesinde şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Yüksek kesimlerde yağışların kar şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. İstanbul'un Avrupa Yakası'nda da bugün sağanak yağış etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yağışlar Muğla ve Antalya'da kuvvetli olacak.

Meteorolojiden 7 il için önemli uyarı

Mesaj Genel Müdürlüğü yarın için 7 ile sarı kodlu alarm verdi. Muğla, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin, Batman, Şırnak ve Hakkari’de yarın sabah saatlerinden itibaren çok şiddetli sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca meteorolojiden yapılan uyarıda vatandaşların Servet su taşkını gibi afetlere karşı tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.