Meteorolojiden uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat etsin!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'i uyarıyor. Hatay, Kahramanmaraş, Adana ve Osmaniye için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacak uyarısı geldi. Detaylar haberin devamında…

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz Bölgesi için uyarı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ile birlikte, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı için uyarı yaptı. Doğu Akdeniz Bölgesi, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye’yi dikkatli olması için uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen açıklamaya göre, 23 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde Doğu Akdeniz Bölgesi’nde kuvvetli yağış bekleniyor. Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye bölgesini dolu ve gök gürültülü sağanak yağış sebebi ile trafikte aksama, yıldırım ve su baskını gibi yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı dikkat edilmesi gerektiği konusunda uyardı.

Meteorolojiden Doğu Akdeniz bölgesi için kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi. Hatay’ın kuzey kıyıları, Osmaniye çevreleri, Kahramanmaraş’ın batı ilçeleri ve Adana’nın doğu ilçeleri başta olmak üzere 23 Mayıs Pazartesi sabah saatlerinde Doğu Akdeniz bölgesinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.
 

Dikkat uyarısı geldi!


Kuvvetli sağanak yağış sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Adana, Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye başta olmak üzere Doğu Akdeniz bölgesini dikkatli olması konusunda uyardı. Sağanak yağış ve dolu sebebiyle, trafikte aksama, yıldırım ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda uyardı.