Metot dizisi konusu nedir? Metot dizisi oyuncu kadrosu!

TAKİP ET

Dijital platform Gain yeni yapımı Metot dizisi için geri sayıma başladı. Birçok izleyici dizinin konusu, oyuncu kadrosu hakkında araştırma yapıyor. Peki, Metot dizisi konusu ne? İşte Metot dizisi oyuncu kadrosu!

Reklam
Reklam

Metot dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler

Şebnem Hassanisoughi – Merve karakteri

Serkan Keskin

Mustafa Kırantepe

Sarp Aydınoğlu

Şebnem Hassanisoughi – Merve karakteri

Şebnem Hassanisoughi, 7 Aralık 1985’te İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Metot dizisinin başrol kadrosunda yer alacak isimler arasında yer alan oyuncu Şebnem Hassanisoughi, dizide Merve karakterini canlandıracaktır. Üniversiteyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü’nde okuyarak mezun olan oyuncu, yüksek lisansını da Kadir Has Üniversitesi Film ve Dram Bölümü’nde tamamlamıştır. Daha önceden birçok reklam filmi ile tiyatro oyununda yer almış olan oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi 2008 senesindeki Dantel isimli dizi ile olmuştur. Seyirci tarafından oyunculuğu çok beğenilen Şebnem Hassanisoughi, bu zamana kadar oyunculuğunda gösterdiği başarı nedeni ile birçok ödülü almaya hak kazanmıştır.

Serkan Keskin

Metot dizisinin kadrosunda olan ve oldukça ön planda yer alan oyunculardan biri de Serkan Keskin’dir. Serkan Keskin, 25 Kasım 1977’de Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyerine İzmit Şehir Tiyatrosu ile başlayan Serkan Keskin’in ilk oyunculuğu da 2003 senesinde ekranlara gelen Çaylak isimli dizi ile olmuştur. Çaylak adlı dizi ile fazlasıyla beğeni toplayan Serkan Keskin, bu diziden sonra; Korkuyorum Anne, Kalbin Zamanı, Gönül Yarası gibi birçok dizi ile filmde yer alarak oyunculuk performansı ile de seyirciler tarafından oldukça beğenilmiştir. Son olarak Ya İstiklal Ya Ölüm isimli film ile seyirci karşısına çıkan Serkan Keskin’in bu filmde gösterdiği oyunculuk performansı da çok beğenilmiştir.

Mustafa Kırantepe

Sevilen oyuncu Mustafa Kırantepe, 29 Temmuz 1979 yılında İzmir’de doğmuştur. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde gördüğü eğitiminden sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda bir dönem çalışmıştır. İlk oyunculuğunu 2007 senesinde yayınlanan Made in Europa adlı filmde yapan Mustafa Kırantepe, son olarak da severek izlenen Çukur isimli dizi ile ekranlara gelmiş ve adını duyurmuştur. Mustafa Kırantepe öncelerden şu yapımlarda yer almıştır; Ulan İstanbul, Yok Artık, Leyla ile Mecnun, Ölümlü Dünya.

Sarp Aydınoğlu

Metot isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden bir diğeri olan Sarp Aydınoğlu 1 Eylül 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümü’nde aldığı eğitimi tamamladıktan sonra tiyatro hayatına atılmıştır. Genel olarak tiyatro ile ilgilenen oyuncu Sarp Aydınoğlu, ilk defa 2004 senesinde yayınlanan Gönül Yarası adlı film ile oyunculuk yapmıştır. Sarp Aydınoğlu adını duyurmayı ise Leyla ile Mecnun adlı dizi ile olmuştur. Sarp Aydınoğlu daha önceden; Muhteşem Yüzyıl, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Hırsız Polis, Issız Adam gibi pek çok dizi ile filmde oynayarak izleyici ile buluşmuştur.

Metot dizisi ne zaman başlıyor?

Yönetmen koltuğunda Serkan Keskin’in oturduğu ve psikolojik gerilim türü olan Metot dizisi dijital platformlar arasında yer alan Gain’de yayınlanacak. Dizinin 2021 yılına damga vurması bekleniyor ancak yayın hayatına ne zaman başlayacak henüz net değil.

metot dizisi metot dizisi oyuncuları metot dizisi ekşi metot dizisi 1. bölüm izle metot dizisi yorumları