Metro beklerken raylara itilen kadın ölümden döndü!

TAKİP ET

Belçika'da bugün akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Metro bekleyen bir kadın tanımadığı bir kişi tarafından raylara itildi. Metronun aniden durması sonrası genç kadın ölümden kıl payı kurtuldu.

Reklam
Reklam

Olay, Belçika'nın başkenti Brüksel'deki metro istasyonunda meydana geldi. İstasyonda metroyu bekleyen bir kadın tanımadığı bir erkek tarafından raylara itildi. Neye uğradığını şaşıran kadın kendisini kontrol edemedi ve rayların üzerine düştü.



O sırada kadının raylara düştüğünü fark eden metronun makinisti acil durum frenini kullandı ve kadına çarpmadan durabildi. 



Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olayda sırt çantalı bir adamın metroya binmeye hazırlanan bir kadının arkasında yavaşça yaklaşarak kadını ittiği görülüyor. Ölümle burun buruna gelen genç kadının yardımına çevredeki vatandaşlar yetişirken kadını raylara ölüme atan şahıs olay yerinden kaçmasından kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının ifadesi alındıktan sonra 'adam öldürmeye teşebbüs' suçlaması ile mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.
 

belçika brüksel metro bekleyen kadın raylara itildi