Metrobüste kadınların bacaklarını çekmeye çalışan şahıs yakalandı

TAKİP ET

İstanbul'da Beylikdüzü Avcılar istikametinde ilerleyen metrobüste bir kadının fotoğraflarını çekmeye çalışan şahıs vatandaşlar tepki gösterince yakalandı. Şahıs, tacizi fark eden vatandaşlara 'Tamam sileceğim' dese de bekçiler tarafından gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da Beylikdüzü Avcılar istikametinde ilerleyen metrobüste dün akşam 22.00 sularında meydana gelen olayda bir kadının fotoğraflarını çekmeye çalışan erkek çocuk şüpheli yolcular tarafından fark edildi. Metrobüs Avcılar Cihangir Mahallesi durağına ulaştığında yanında oturan kadının gizlice fotoğraflarını çekmeye başlayan sapık, başka bir yolcu tarafından fark edildi. Durumu fark eden yolcu adama tepki gösterip bağırmaya başladı.

Metrobüs bir anda karıştı

Bunun üzerine fotoğrafı çekilen kadın yolcu da erkek şahsın üzerine yürümeye başladı. Bir anda metrobüsün içindeki tüm yolcular olaya müdahil olurken herkes şüpheliye tepki gösterdi. Metrobüste erkek yolcunun tacizine maruz kalan kadın “milletinin bacaklarını çekmeye utanmıyor musun” diye bağırırken şüpheli ise “Tamam sileceğim” ifadelerini kullandı. Metrobüste bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine bekçiler geldi. Şüpheli bekçiler tarafından gözaltına alınırken Metrobüs'ün içinde yaşananlar da cep telefonu kamerası ile kaydedildi.