Mezarlık dizisi 2. sezon olacak mı? Netflix Mezarlık dizisi 2. Sezon ne zaman?

TAKİP ET

Netflix'te yer alan ve izlenme rekorları kıran Mezarlık dizisi çok konuşuldu. En çok izlenenler arasına girmeyi başaran yapımla ilgili tüm detaylar merakla takip edilirken en merak edilen konu ise dizinin ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı. Birce Akalay'ın başrolünde olduğu diziyle ilgili çok fazla merak edilen detay var. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok detayın araştırıldığı dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu.

Reklam
Reklam

Netflix’te yer alan ve izlenme rekorları kıran Mezarlık dizisi çok konuşuldu. En çok izlenenler arasına girmeyi başaran yapımla ilgili tüm detaylar merakla takip edilirken en merak edilen konu ise dizinin ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı. Birce Akalay’ın başrolünde olduğu diziyle ilgili çok fazla merak edilen detay var. Oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok detayın araştırıldığı dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı da merak konusu. Büyük beğeni toplayan ve sosyal medyanın gündemine yerleşen Mezarlık dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Özellikle ünlü oyuncu Birce Akalay’ın dizideki performansı takdir topladı. Peki, Mezarlık dizisi 2. Sezon olacak mı? Netflix Mezarlık dizisi ikinci sezon ne zaman? Mezarlık dizisi oyuncu kadrosunda kimler var ?Mezarlık dizisi konusu ne? İşte detaylar…

Mezarlık Dizisi Konusu

Dizide Birce Akalay’ın hayat verdiği komiser Önem Özülkü, ekibi ile beraber kadın cinayetlerini araştıracakları Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilir. Gizemli kadın cinayetlerini çözmek için ekibiyle beraber çalışan komiser Özülkü’yü bu süreçte en çok elindeki vakalardan ziyade cinayetlere ön yargıyla yaklaşan erkekler zorlayacaktır. 

Mezarlık Dizisi Oyuncu Kadrosu

-    Birce Akalay

-    Olgun Toker

-    Berna Öztürk

-    Şahsuvar Aktaş

-    Baran Güler

-    Hakan Meriçliler

-    Sezgin uzunbekiroğlu

Mezarlık 2. Sezon Olacak Mı?

İzlenme rekorları kıran Netflix dizisi Mezarlık, 4 bölüm olarak izleyici karşısına çıktı. Diziyi nefessiz izleyenler ve beğenenler dizinin 2. sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Büyük beğeni toplayan Mezarlık dizisinin en az 8 bölüm olması bekleniyor. Dizinin yeni sezonunun ise 2023 yılında geleceği tahmin ediliyor.