MHP lideri Devlet Bahçeli'den sınavsız üniversite açıklaması

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, YKS sınavı için hazırlanan gençlere seslendi. Üniversiteye sınavsız giriş konusunda daha önce yaptığı açıklamaları tekrarlayan Bahçeli, yakın gelecekte üniversite sınavının kaldırılacağına inandığını söyledi. Bahçeli, hafta sonu yapılacak olan sınava girmeye hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.

Reklam
Reklam

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üniversite sınavına girmeye hazırlanan gençlere yönelik açıklama yaptı. Öğrencilere sınavda başarılar dileyen Devlet Bahçeli, yakın gelecekte üniversite sınavının kaldırılacağını inandığını söyledi.
 

YKS öncesi başarılar diledi

Devlet Bahçeli, hafta sonu yapılacak olan YKS sınavı öncesinde Twitter üzerinden açıklamalar yaparak öğrencilere sınavda başarılar diledi. Bahçeli'nin açıklamasında sınavsız üniversite detayı dikkat çekti. Twitter hesabından uzun uzun paylaşımlar yapan Bahçede, daha önce sınavsız üniversite konusundaki düşüncelerini tekrar dile getirerek Yakın zamanda üniversite sınavının kaldırılacağı konusunda Ümitli olduğunu söyledi.
 

Hayat memat meselesi yapmayın

Sınava girmeye hazırlanan öğrencilere seslenen Devlet Bahçeli, Strese girmeden ve bunalıma düşmeden sınavı bir hayat memat meselesi haline getirmeden sabır ve sağduyulu olmaları çağrısında bulundu. Öğrencilerin emeğinin karşılığını alacağına yürekten inandığını söyleyen Bahçeli, sınavların en büyüğünün hayat olduğunu söyledi.

Öğrenci affı konusuna da değinen Devlet Bahçeli, çeşitli sebeplerden dolayı okullarını yarıda bırakmak zorunda kalmış öğrencilere yönelik olarak yapılacak olan affı gönülden desteklediğini dile getirdi. Bu konuda MHP'nin üstüne düşeni yapacağını söyleyen Bahçeli, Türk gençliğini karşılıksız sevdiğini belirterek sınavda başarı dileklerini yineledi.