Midyeci Ahmet tüm çalışanlarına dövize Endeksli maaş vereceğini duyurdu! En az 712 Euro maaş ödeyecek

TAKİP ET

Midyeci Ahmet tüm çalışanlarına dövize Endeksli maaş ödeyeceğini duyurdu. Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Midyeci Ahmet, İstanbul İkitelli'de ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışanlara minimum 712 Euro maaş vereceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan Midyeci Ahmet sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile herkesi heyecanlandırdı. Midyeci Ahmet, tüm çalışanlarına dövize Endeksli maaş ödeyeceğini açıklarken ödemelerin hem İstanbul İkitelli de bulunan hem de Yunanistan'da bulunan fabrikaları için geçerli olacağını açıkladı. Midyeci Ahmet'in fabrika çalışanlarına ödeyeceği en düşük maaş 712 Euro olacak.
 

En düşük 712 Euro maaş verecek

Midyeci Ahmet'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım heyecan yarattı. Türkiye'de çok sayıda şubesi bulunan Midyeci Ahmet İstanbul İkitelli'de ve Yunanistan'da bulunan fabrikalarında çalışanlara dövize Endeksli maaş vereceğini açıkladı. Midyeci Ahmet'in çalışanlarından ödeyeceği minimum maaş ise 712 Euro olacak. Yani günümüz kurunda Türk lirası karşılığı ile 13 bin liradan fazla minimum maaş verecek.
 

Midyeci Ahmet iş başvurusu nasıl yapılır?

Sosyal medyada hızla yayılan açıklama sonrasında birçok kişi Midyeci Ahmet iş başvurusu nasıl yapılır sorusuna yanıt aramaya başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Midyeci Ahmet'in sürekli Beşiktaş şubesinde olduğunu belirterek iş başvurusu yapmak isteyenlerin Beşiktaş şubesine gidebileceğini söyledi. Midyeci Ahmet'in bu açıklaması sonrasında iş başvurularının da rekor kıracağı tahmin ediliyor.