Migros iş başvurusu nasıl yapılır? 2022 Migros personel maaşları

TAKİP ET

Mağaza sektörünün en bilinen markalarından olan Migros'ta çalışmak isteyen insanlar internet üzerinden 2022 Migros personel maaşlarını araştırıyor. Peki Migros iş başvurusu nasıl yapılır? Yanıtı haberimizde...

Reklam
Reklam

Türkiye’nin hesaplı ve kaliteli alışveriş için tercih ettiği süper market zincirlerinden birisi olan Migros’ta çalışmak isteyen kişilerin gündeminde Migros’un personellere 2022 yılında ne kadar maaş verdiği sorusu yer alıyor. Kurumsal bir firmada uzun süreli çalışma planı yapan insanlar için önemli bir seçenek olan Migros sık sık personel alım ilanları yayınlamaya devam ediyor. Son zamanlarda her ne kadar bir çok mağaza zinciri kendisini göstermiş olsa da Migros kalite ve ekonomik anlayışlarından ödün vermeyerek alanında hep zirvede yer almayı başardı. Bu önemli kurumda çalışmak isteyen insanlar arama motorları üzerinden iş başvuru yapma hakkında detaylar öğrenmeye çalışıyor. Peki Migros iş başvurusu nasıl yapılır?
Migros İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Migros’ta çalışmak isteyen kişiler İŞKUR, kariyer siteleri ve Migros kurumsal adresleri üzerinden başvurularını yapabiliyor. Başvuru yapmak isteyen kişiler kişisel bilgilerinin tam ve eksiksiz bir biçimde bulunduğu CV’lerini hazırlamak zorundadır. Migros’un personel alımı yaptığı meslekler ise şu şekildedir:
Bölüm Yöneticisi / Takım Lideri
Master Eleman
Büro Elemanı
Tezgahtar
Kasap
Şarkütör
Danışma
Mal Kabul Elemanı
Kasiyer
Satış Elemanı
Bölge Müdürü
Mağaza Müdürü
Mağaza Müdür Vekili
Kıdemli Mağaza Müdür Yardımcısı
Mağaza Müdür Yardımcısı
Mağaza Yöneticisi
Migros bünyesinde yukarıdaki mesleklerden birisini yaparak yer almak isteyen kişilerin maaşları yaptıkları mesleklere göre aylık 4000 TL - 8000 TL arasındadır. Maaşla birlikte prim, okul masraf yardımı, deterjan yardımı, yıllık izin harçlığı, gıda çeki ve yol ücreti de personele ödeniyor. İki vardiya halinde çalışılan Migros’un mağazaları 09.00-21.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 
Migros’ta uzun bir süreli çalışma hayatı yaşamak isteyenlerden belirli şartları karşılamaları istenmektedir. İşte o şartlar:
En az ilkokul mezunu olmak,
Devlete karşı suç işlememiş olmak,
Erkekler için askerlikle ilişiği olmamak

Migros iş başvurusu mağaza market