Millenicom abonelik iptali nasıl yapılır? Millenicom abonelik iptal süreçleri

TAKİP ET

Millenicom abonesi olan insanlar aboneliğini iptal ettirmek için neler yapmaları gerektiğini merak ediyor. Peki Millenicom abonelik iptali nasıl yapılır? İşte Millenicom abonelik iptal süreçleri...

Reklam
Reklam

Azerbaycan şirketi SOCAR’a bağlı olan Millenicom Türkiye’nin önde gelen internet sağlayıcılarından birisidir. Millenicom abonesi olan bazı insanlar ise çeşitli sebeplerden dolayı mevcut abonelikleri iptal etmeye karar verebiliyorlar. Fakat çoğu insan Millenicom abonelik iptalinin nasıl yapıldığını bilmiyor. Abonelik iptalinin nasıl yapıldığını öğrenmek isteyen insanlar arama motorları üzerinden bu konudaki araştırmalarına hız verdi. Peki Millenicom abonelik iptali nasıl yapılır?
Millenicom Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Millenicom abonesi olan insanların aboneliklerini iptal etmeleri için müşteri hizmetlerini aramaları gerekiyor. 0850 433 0403 numaralı Millenicom müşteri hizmetleri hattını arayan insanların karşılarına çıkan müşteri temsilcilerine aboneliklerini iptal etmek istediklerini bildirmeleri gerekiyor. 
Millenicom abonelik iptalinin gerçekleşmesi için iptal dilekçesinin ve kimlik fotokopisinin Millenicom yetkililerine mail, faks veya elden olacak şekilde göndermeleri gerekiyor. Belgeleri göndermeyen müşterilerin iptal başvuruları kabul edilmeyecek.
Millenicom’un faks numaraları 0212 325 66 16(Bireysel) ve 0212 709 80 30 (Kurumsal) numaralarıdır. Mail üzerinden Millenicom abonelik iptal işlemini yapmak isteyenler ise belgelerini  info@milleni.com.tr adresine online olarak gönderebilirler. 
Millenicom iptal dilekçesi örneği için bu adrese tıklayabilirsiniz

Millenicom Millenicom abonelik iptal SOCAR internet