Milli basketbolcu Sinan Güler kariyerini noktaladı

TAKİP ET

Milli basketbolcu Sinan Güler, basketbol Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz darüşşafaka'nın kendi evinde İsrail ekibi Hapoel Bank Yahav ile oynadığı karşılaşma öncesi düzenlenen törenle basketbol kariyerine nokta koydu.

Reklam
Reklam

Şampiyonlar Ligi E Grubu altıncı ve son hafta maçında temsilcimiz Darüşşafaka Erkek Basketbol Takımı, İsrail'in Hapoel Bank Yahav ile karşı karşıya geldi. Darüşşafaka karşılaşmayı mağlup olarak tamamlarken 2 galibiyet ve 4 mağlubiyetle grupta üç sırada kaldı. Son tura kalmak için Darüşşafaka'nın play-off Ligi'nde F grubu ikincisi ile karşılaşması bekleniyor.

Sinan Güler kariyerini noktaladı

Uzun Yıllardır Darüşşafaka forması giyen Milli basketbolcu Sinan Güler ise bu karşılaşma öncesinde yapılan törenle birlikte profesyonel basketbol kariyerini noktaladı.

Türk basketboluna damga vuran isimlerden olan Sinan Güler 39 yaşında kariyerine nokta koyarken Darüşşafaka'dan önce Beşiktaş, Anadolu Efes, Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlarında formasını giydi. Milli basketbolcu Sinan Güler, 2010 Dünya Şampiyonası'nda final oynayarak Gümüş madalya kazandı. 2016 Euro Cup'ta şampiyon olan Galatasaray'ın takım kaptanı olan Sinan Güler 2018 yılında ise Fenerbahçe ile EuroLeague finalinde forma giydi.