Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den bütçe açıklaması

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den 2020-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde bütçe açıklaması geldi. Hakan Özer, yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları için okullara 700 milyon lira yatırım gönderdiklerini duyurdu.

Reklam
Reklam

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde okulların hazırlık çalışmalarına ilişkin detaylı bilgilendirme yaptı. Bakan Özer, 2022-2023 eğitim-öğretim hazırlıkları için Türkiye'nin 81 ilinde bulunan okullara temizlik, Kırtasiye, küçük alımlar ve okulların eksikliklerinin giderilmesi için 700 milyon lira yatırım gönderildiğini duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer bütçenin doğrudan okulları aktarılacağını söyledi.

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları başladı

17 Haziran tarihinde Karnelerin dağıtılması ve okulların kapanmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına başlandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan açıklamaya göre okullarda eğitim öğretim yılı öncesinde eksikliklerin giderilmesi için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından büyük bütçe ayrıldı. Bakan Özer, Temizlik, Kırtasiye, küçük alımlar ve okulları çeşitli eksikliklerinin giderilmesi için 700 milyon liralık yatırımın okullara aktarıldığını bildirdi.