Milli Piyango 2022 yılbaşı büyük ikramiye ne kadar? Piyango biletleri kaç tl? Tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet fiyatları

TAKİP ET

Milli Piyango 'nun 2022 yılına özel yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Geçen sene 100 milyon TL olan büyük ikramiye, bu sene % 20 oranında daha fazla artırıldı ve tam 120 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde dağıtılacak olan toplam ikramiye miktarı ise tam olarak 670 milyon 760 bin TL olacaktır. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satışı yapılan bilete çıkana kadar devam edecektir. Çekiliş sonuçları ise 31 Aralık 2021 Cuma gününün gecesinde açıklanacaktır. Satışa sunulan Milli Piyango bilet fiyatları ne kadar? Milli piyango çeyrek bile fiyatı ne kadar? Yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte cevabı..

Reklam
Reklam

Milli Piyango ‘nun 2022 yılına özel yılbaşı biletleri satışa sunuldu. Geçen sene 100 milyon TL olan büyük ikramiye, bu sene % 20 oranında daha fazla artırıldı ve tam 120 milyon TL olarak açıklandı. Yılbaşı çekilişinde dağıtılacak olan toplam ikramiye miktarı ise tam olarak 670 milyon TL ‘den 760 bin TL olacaktır. Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiye satışı yapılan bilete çıkana kadar devam edecektir. Çekiliş sonuçları ise 31 Aralık 2021 Cuma gününün gecesinde açıklanacaktır. Büyük ikramiye tutarının tam 120 milyon TL ve dağıtımı yapılacak olan toplam ikramiye miktarı da 670 milyon 760 bin TL olacaktır ve yılbaşına özel hazırlanan çekiliş biletleri d hem bayiler tarafından hem de dijital platformlar üzerinden satışa sunulacaktır.
Bir Milli Piyango geleneği olan özel yılbaşı çekilişine ise geri sayım başladı. Yapılacak olan yılbaşı çekilişinde verilecek büyük ikramiye miktarı 120 milyon TL iken, dağıtımı yapılacak olan toplam ikramiye tutarı da tam olarak 670 milyon 760 bin TL olacaktır. Geçen sene yılbaşı çekilişi için satılan tam biletin fiyatı 100 TL idi ve su sene de tam bilet 120 TL ‘den satılacaktır. Aynı zamanda geçen sene verilen büyük ikramiye miktarı tam olarak 100 milyon TL idi.

2022 yılbaşı çekilişi için bilet fiyatları ne kadar?
2022 yılbaşı çekilişi için satışa sunulacak olan bilet fiyatları şu şekildedir;

Tam bilet fiyatı 120 TL ‘dir.

Yarım bilet fiyatı 60 TL ‘dir.

Çeyrek bilet fiyatı da 30 TL ‘dir.Oyun sever kişiler, yılbaşı biletlerini gezici olan bayiler ile sabit haldeki bayilerden satın almanın dışında aynı zamanda online olarak Milli Piyango internet adresi üzerinden, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden ve diğer bütün online platformlar üzerinden dijital bilet olarak satın alabilirler.
Yılbaşı özel çekilişinde toplamda tam olarak 670 milyon 760 bin TL büyük ikramiye verilecek!
Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi büyük ikramiyenin satıldığı bilet çıkana kadar devam edecektir. Çekiliş sonuçları ise 31 Aralık 2021 Cuma gününün gecesinde açıklanacaktır.
Dağıtımı yapılacak olan büyük ikramiyenin toplam miktarı ise tam olarak 670 milyon 760 bin TL ‘dir ve yapılan çekilişin ardından oyun severler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere aldıkları biletlerine herhangi bir ikramiyenin çıkıp çıkmadığını Milli Piyango ‘nun resmi internet sitesi üzerinden takip edebileceklerdir.
 

milli piyango 2022 yılbaşı bilet fiyatları 2022 yılbaşı büyük ikramiye