Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar?

TAKİP ET

31 Aralık 2021 Cuma gününe çok az bir zaman kala gerçekleşecek olan büyük yılbaşı çekilişi öncesinde yılbaşı biletlerine olan ilgi de artmaya başladı. Büyük ödülün tam tamına 120 milyon Türk Lirası olduğu Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ödülü hangi biletin kazanacağı da epey bir merak edilmektedir? Peki, 2022 yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Tam bilet, yarım bilet ve çeyrek bilet satış fiyatları nedir? İşte detaylar..

Reklam
Reklam

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için geri sayım devam ediyor. Tam tamna 120 milyon Türk Lirası büyük ödülün verileceği çekiliş için yılbaşı biletlerine de vatandaşlar tarafından ilgi devam etmektedir. Peki, yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi için biletler hem bayilerden hem Milli Piyango uygulaması üzerinden hem de '' www.millipiyangoonline.com '' resmi internet adresi üzerinden satın alınabilmektedir. İşte 2022 yılbaşı bilet satış fiyatları..

2022 yılbaşı çekilişi için tam bilet fiyatı ne kadar?
Bu sene yapılacak olan yılbaşı özel çekilişi için bilet satışları devam ediyor. Çekilişe katılmak için bilet satın almak isteyenler bilet fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Büyük ödülün tamamına sahip olmanın hayalini kuranlar ise bilet tercihlerini tam biletten yana kullanıyorlar. Tam bilet almak için ise 120 TL 'yi gözden çıkarmanız gerekmektedir.

2022 yılbaşı çekilişi için yarım bilet fiyatı ne kadar?
Büyük ödülün bir kısmına sahip olmanın hayalini kuranlar ise bilet tercihlerini yarım biletten yana kullanıyorlar. Yarım bilet almak için ise 60 TL 'yi gözden çıkarmanız gerekmektedir.

2022 yılbaşı çekilişi için çeyrek bilet fiyatı ne kadar?
Büyük ödülün 4 / 1 'ine sahip olmak isteyen vatandaşlar ise bilet tercihlerini çeyrek biletten yana kullanıyorlar. Çeyrek bilet almak için ise 30 TL 'yi gözden çıkarmanız gerekmektedir.

2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişinde büyük ödül ne kadar?
Yılbaşı özel çekilişinde kazanan bilet sahiplerine dağıtılacak olan ikramiye miktarının tamamı 670 milyon 760 bin TL 'dir. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinin ardından şans oyunu severler amorti de dahil olmak üzere bütün ikramiye sonuçlarını '' Milli Piyango Online '' resmi web sitesi üzerinden ve de '' Milli Piyango Şans Oyunları '' uygulaması üzerinden takip edebilecekler.
Milli Piyango yılbaşı özel çekiliş sonuçları ise 31 Aralık 2021 Cuma gecesinde, çekilişin hemen ardından '' millipiyangoonline.com '' internet adresi üzerinden açıklanacaktır.

yılbaşı bilet fiyatları ne kadar 2022 milli piyango bilet fiyatları tam bilet ne kadar yarım bilet fiyatı ne kadar? çeyrek bilet ne kadar? 2022 yılbaşı çekilişi milli piyango çekiliş 2022 yılbaşı büyük ikramiye büyük ödül