Milli Piyango yılbaşı çeyrek bilet fiyatları ne kadar? 2022 yılı çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

TAKİP ET

Yılbaşına sayılı günler kala birçok insan Milli Piyango'nun 2022 yılbaşı özel çekilişi çeyrek bilet fiyatlarını araştırıyor. Şansını denemek isteyen birçok talihli 2022 yılı yılbaşı çekiliş çeyrek bilet fiyatlarını merak ediyor. Peki, bu yıl büyük ikramiyenin 120 milyon TL olduğu çekilişte çeyrek bilet fiyatları ne kadar? 2022 yılı çeyrek bilet fiyatları kaç TL?

Reklam
Reklam

Her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşı özel çekilişi düzenleyen Milli Piyango, ikramiye ve bilet tutarlarını her yıl yeniden belirliyor. Bu yıl için belirlenen ikramiye tutarının 120 milyon TL olduğu duyuruldu. 


Çeyrek bilet fiyatları ne kadar? Çeyrek bilet kaç TL? 

2022 yılına özel çekilişinde tam bilet fiyatı 120 TL, yarım bilet fiyatı 60 TL ve çeyrek bilet fiyatı ise 30 TL olarak satışa sunuldu. Çeyrek bilet almak isteyenler 30 TL karşılığında bilet sahibi olabilecekler. Birden fazla bilet satın alınabileceği gibi elektronik sisteme de geçilmesinin ardından online olarak da birden fazla bilet satın alabilirsiniz.  

Amorti garanti uygulaması son hanesi 0’dan 9’a kadar olan toplam 10 bilet alınabilmektedir. Bu şekilde en kötü ihtimalle 2 biletin parası geri alınabilmektedir. 

Bilet satın almak için tıklayınız.

millli piyango büyük ikramiye 120 milyon tl çeyrek bilet çeyrek altın ne kadar çeyrek bilet kaç TL