Milli takımda skandal iddia! Doğruysa yer yerinden oynayacak! Mert Hakan Yandaş…

TAKİP ET

Sarı Lacivertli takımın güzel bir sezon geçirmesiyle beğeni toplayan Mert Hakan Yandaş'ın Milli Takım'a davet çağırılmamasına tepki verdiği iddia ediliyor. Sevilen futbolcu, 'Futbolun futboldan gelen insanlar tarafından yönetilmesini istiyoruz. Ancak onlar da geçmişti giydikleri formaları çıkaramıyorlar' ifadelerini kullandığı söylendi. Bu sözlerle Hamit Altıntop'a gönderme yaptığı öne sürülüyor.

Reklam
Reklam

Milli Takım hakkında ortaya atılan bu iddia sosyal medyada gündem oldu. Diğer yandan Stefan Kuntz’un yaptığı tercihlerde eleştiri almaya devam ediyor. Sarı Lacivert takımda oynayan İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan Yandaş’a, Milli Takım aday kadrosunda yer verilmemesi hem teknik heyetin hem de yönetimin tepkisini çekti. Son zamanlarda en formda olan oyunculardan olmasına rağmen iki oyuncunun aday kadrosunda olmaması morallerini bozdu.

Mert Hakan Yandaş, Berkan’a gönderme yaptı

Sabah’ın yaptığı habere göre, Galatasaray oyuncusu Berkan Kutlu’ya gönderme yapan Mert Hakan Yandaş, “Bireysel anlamda son dönemin en formda oyuncularından birisi ligde benim. Türk futbolcular arasında asist kralıyım (9). Buna rağmen tercih edilmiyorum. Zirve yarışında aylardır olmayan takımların oyuncuları benim yerime tercih ediliyor” ifadelerini kullandığı öne sürüldü.



Futboldan gelenler futbolu yönetsin…

Başarılı futbolcunun, “Aday kadrosuna alınmam için daha ne yapmalıyım bilmiyorum… Milli Takım’a seçilmek için Fenerbahçe’den mi çıkmam gerekiyor? Seçilmemiş olmama ‘Fenerbahçeli olmam’ haricinde bir neden bulamıyorum. Varsa birisi bana bunu açıklasın. Futboldan gelenlerin futbolu yönetmesini istiyoruz. Ancak onlar da eskiden giydikleri formları bir türlü çıkaramıyorlar” sözlerini sarf etti. Bu sözlerin ise Hamit Altıntop’a gönderme anlamı taşıdığı iddia edildi.