Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'un Yeni Aşkı Ortaya Çıktı! Voleybolcunun Yeni Aşkı Kim?

TAKİP ET

Kariyerinde ki başarıları ile adından söz ettiren Milli voleybolcu Ebrar Karakurt özel yaşamıyla da sık sık gündemde oluyor. Ebrar Karakurt , eski sevgilisi olan İmge ile birlikteliklerini bitirmesinin ardından yaptığı göndermeleri paylaşımlar ile gündeme geliyordu. Milli voleybolcu şimdilerde ise yeni bir aşka yelken açmış. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt, başarıları ile olduğu kadar özel hayatıyla da konuşulmaya devam ediyor. Yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken voleybolcunun yeni aşka yelken açtığının duyulmasının ardından yeni sevgilisi merak konusu oldu.  

Milli Voleybolcunun Yeni Aşkı!

Türkiye Kadın Milli Takımında bulunan Ebrar Karakurt, başarıları ile tanınarak fazlasıyla sevgi topladı. Başarılarıyla konuşulduğu kadar aynı zamanda özel hayatıyla da sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, İmge ile yollarını ayrıldıktan sonra paylaşımları ile oldukça dikkat çekmişti. Şimdilerde yeni aşka yelken açan voleybolcunun yeni aşkının kim olduğu oldukça merak edilmişti. Milli voleybolcu oyuncu İrem Tuncer ile yeni bir aşka yelken açmış.
İrem Tuncer, ilk olarak Baraj dizisi ile tanınmış ve yapmış olduğu paylaşımlar ile gündeme gelmişti. Oyuncu, Milli voleybolcu Ebrar Karakurt ile olan fotoğrafını “Aşık oluyorum” yazısı ekleyerek sosyal medyada paylaştı. İkinci paylaşımda ise İrem Tuncer, Ebrar Karakurt’a “Güneşim” dedi.
 

İrem Tuncer Kimdir? Kaç Yaşında?


1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul’da eğitim hayatına başlayan İrem Tuncer, liseden mezun olmasının ardından Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim hayatına devam etti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde ise temel oyunculuk eğitimini almıştır.