Milyonlarca emekliye peşin ödeme müjdesi yapıldı! Maaşlardan ayrı ek 2 bin 750 TL ödeme yapılacak!

TAKİP ET

Emekli vatandaşlara oldukça önemli bir haber verildi. Emeklilere verilecek olan promosyon kampanyaları merak konusu oldu. TEB, internet sayfasından yaptığı açıklamalar kapsamında maaşını taşıyanlara 2 bin 750 TL'ye kadar ödeme yapacak. İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

TEB, resmi internet sayfasından nakit promosyon kampanyasına ilişkin yeni bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamalar kapsamında emekli maaşını 36 ay süresince kendi bankasından alan emekliye 2 bin 500 TL promosyon verirken yakınlarını da bu bankaya getirenlere ek 250 TL ile beraber totalde 2 bin 750 TL ödeme yapılacak. 
Kampanya detayları
TEB tarafından yapılan kampanya 29 Aralık 2021 tarihinde başladı. Bunun yanı sıra kampanya yalnızca emekli vatandaşları ilgilendirmektedir.
Kampanyaya dahil olan emekli vatandaşlar emekli maaşlarını almak için 36 ay TEB’de kalma sözünün yanı sıra bankada minimum 2 tane otomatik ödeme de fatura talimatı olması gerekmektedir. 
Müşterilerin maaş transfer işlemi gerçekleştiğinde maaş tutarlarına bağlı olarak aşağıda belirtilmiş olan promosyon ödemeleri yapılacaktır. Eğer sizler de TEB’in bu kampanyasından yararlanmak istiyorsanız öncelikle emekli maaşınızı bu bankaya taşıyarak 36 ay kalma sözünün yanı sıra bankaya minimum 2 tane faturanızı otomatik ödeme talimatına vermelisiniz.  
 

emekliye müjde maaşlara ek ödeme emekliye ödeme