Minisiyle motosiklete binen Miray Daner'in sevgilisi Oğulcan Engin önlem aldı

TAKİP ET

Kuş Uçuşu dizisindeki performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Miray Daner, sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte görüntülendi. Miray Daner'in mini etekle motosiklete binmesi sonrasında Oğulcan Engin'in söyledikleri gündeme oturdu.

Reklam
Reklam

Kuş Uçuşu dizisinde hayat verdiği Aslı karakteriyle büyük beğeni toplayan Miray Daner uzun zamandan beri Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşıyor. Dizi çekimleri nedeniyle bir süredir ayrı kalan çift Hasret giderdi. Oğulcan Engin ve Miray Daner motosikletle uzaklaştıkları sırada gazeteciler görüntü alınca olanlar oldu.
 

Mini eteğiyle motosikletle bindi

Miray Daner, son günlerde Netflix'te yayınlanan Kuş Uçuşu dizisindeki performansı ile konuşulmaya devam ediyor. Fiziksel olarak Değişimi de Son günlerde çok konuşulan güzel oyuncu, sevgilisi Oğulcan Engin’le birlikte görüntülendi. Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile uzun zamandan beri beraber olan Miray Daner süper mini eteğiyle Motosiklete bindi. Oğulcan Engin ise o sırada görüntü alan magazin muhabirlerine uyarıda bulundu.

Düzgün fotoğraf olur değil mi?

Oğulcan Engin ve Miray Daner önceki gün Arnavutköy'de beraber görüntülendi. Güzel oyuncu sevgilisinin kullandığı Motosiklete binerken Trafik kurallarına da harfiyen uydu. Motosikletin arka koltuğunda sevgilisinin Kaskını takan güzel oyuncu mini eteği ile dikkatlerden kaçmadı. Sıkışan trafikte basın mensuplarına yakalanan çiftten Oğulcan Engin, gazetecilere takılarak “Düzgün fotoğraf olur değil mi?” dedi. Miray Daner ise tebessüm ederek gazetecilere poz verdi.